ABKANT Manual ZG 1600/2,5 pt INDOIRE TABLE Otel cu grosimea 2 mm

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Abkant Manual Tinichigerie

Cod produs: AMT-ZG1600/2,5

PRET: 1.899 € + TVA si Transport

ABKANT-ul Manual pt Indoit Tabla model ZG-1600/2,5 este caracterizat prin mecanisme de lucru extrem de mari si robuste ce permit Indoirea foilor metalice din otel cu grosimea pana la 2mm. Acest Utilaj Tinichigerie asigura o latime de indoire de maxim 1,6 metri cu unghi pana la 135°.

Acest ABKANT de INDOIT TABLA este un Utilaj Manual ce se caracterizeaza prin mecanisme de lucru extrem de mari si robuste care permit Indoirea foilor metalice din Otel cu grosimea de pana la 2 mm. De asemenea, aceasta presa manuala poate Plia Tabla Groasa de 1,5 mm din Otel Inoxidabil si foi metalice din Aluminiu cu grosimea de pana la 2,5 mm.

Este un Abkant prevazut cu o lama superioara ascutita care asigura numeroase posibilitati de Indoire a foilor metalice fiind ideal pt atelierele de prelucrari metalice in realizarea accesoriilor de Tinichigerie pt acoperisuri precum pazii, dolii, coame, contravanturi, parazapezi precum si a altor accesorii pt acoperisuri tip Tigla Metalica.

In dotarea standard a acestui Abkant Manual Tinichigerie sunt incluse 2 arcuri cu gaz pt ridicarea contra-fasciculului si 2 arcuri care suporta ridicarea fasciculului de Indoire. Asigura o lungime maxima de Indoire Tabla de 1,6 metri iar prin intermediul unei scale gradate se poate regla unghiul de Pliere intre 0 - 135°.

Acest ABKANT se caracterizeaza printr-o executie precisa a indoirii, versatilitate si flexibilitate fiind destinat in special pt realizarea aplicatiilor uzuale de Indoire a foilor metalice, operatiunea de Pliere realizandu-se prin ridicarea celor doua manete ale parghiei de actionare cu care este echipat.

Constructia robusta garanteaza realizarea operatiilor de Indoire fara vibratii sau torsiune, acest Abkant asigurand o forta de ridicare de 2820N, greutatea totala ce poate fi ridicata ajungand la 285 Kg. Acest ABCANT MANUAL are o capacitate mare de lucru si faciliteaza fixarea piesei de prelucrat cu ajutorul unui mecanism special de prindere, reglarea falcii superioare realizandu-se usor si rapid.

Caracteristici tehnice
Lungimea / latimea maxima de indoire a tablei 1.600 mm
Grosime maxima tabla din otel Rm < 400 MPa 2 mm
Grosime maxima tabla din otel inoxidabil 1,5 mm
Unghi maxim de indoire a tablei 135°
Dimensiuni margine de Indoire 30 mm
Greutate masina 340 Kg.


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL