ABKANT Tinichigerie ZGR 2500/1,2 pt INDOIRE TABLA 1,2 mm grosime

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Abkant Manual Tinichigerie

Cod produs: AMT-ZGR2500/1,2

PRET: 2.690 € + TVA si Transport

Abkant-ul de Indoit Table model ZGR 2500/1,2 este un utilaj profesional cu actionare manuala cu care se pot indoi foi metalice de 1,2 mm grosime pe lungimea maxima de 2,64 metri. Este prevazut cu o grinda superioara cu 3 pozitii de ridicare, deschiderea maxima a acesteia fiind 100 mm.

Acest Abcant Manual de Indoit Tabla este un utilaj profesional pt prelucrare Accesorii de Tinichigerie pt acoperisuri tip Tigla Metalica din foi metalice de diferite materiale. Datorita echiparii cu lama superioara dreapta acest utilaj asigura numeroase posibilitati de Indoire a Tablei pt productia diferitelor accesorii prin Pliere.

Cu acest Abkant de Indoit Table se pot prelucra foi metalice din otel cu grosimea maxima de 1,2 mm pe o lungime maxima de Indoire de 2,64 metri. Are inclusa in dotarea standard o Foarfeca Manuala cu Role ce poate taia table pe intreaga lungime de prelucrare a acestui ABKANT MANUAL.

Abkant-ul Manual de Indoit Table are un unghi maxim de Pliere de 145°, marind astfel capacitatea de prelucrare a acestui dispozitiv. Reglarea unghiului de indoire se realizeaza manual prin intermediul unei scale gradate, deschiderea traversei de Pliere Table realizandu-se in 3 pozitii pana la maxim 100 mm.

Are o constructie robusta ce il face potrivit pt utilizarea continua in cadrul atelierelor de prelucrari metalice fiind potrivit pt productia industriala de serie. Datorita constructiei sale operatiile de Indoire Tabla se realizeaza fara vibratii sau torsiune, calitatea indoirii fiind una inalt calitativa, fara ca marginile foii metalice sa se deformeze in timpul prelucrarii.

Actionarea traversei de Indoire se realizeaza prin intermediul celor doua manete ale parghiei manuale. Este destinat utilizarii in cadrul atelierelor de prelucrari metalice pt Tinichigerie si reparatii pt realizarea operatiilor de Indoire a foilor metalice pt confectionarea de accesorii pt acoperisuri din Tigla Metalica precum pazii, dolii, coame, burlane, jgheaburi, parazapezi, contravanturi, precum si alte accesorii ce pot fi confectionate din foi metalice.

Caracteristici tehnice
Lungimea / latimea maxima de indoire a tablei 2.640 mm
Grosime maxima tabla din otel Rm < 400 MPa 1,2 mm
Unghi maxim de indoire a tablei 145°
Deschiderea maxima a grinzii de Indoire Tabla 100 mm
Dimensiuni margine de Indoire 24 mm
Foarfece rotativa de Taiere Tabla inclusa
Greutate masina 350 Kg.


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL