ABCANT Hidraulic ZGH 3140/1,2 pt PLIERE TABLE 1,2 mm grosime pe 3,14 ml

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Abkant Mecanic Tinichigerie

Cod produs: AKM-ZGH3140/1,2

PRET: X € + TVA si Transport

Acest Abkant pt Tinichigerie model ZGH 3140/1,2 este un utilaj Actionat Hidraulic ce asigura un unghi maxim de 155° pt Indoirea foilor metalice de Tabla pana la 1,2 mm grosime pe o lungime maxima de Pliere de 3,14 metri. Are o deschidere maxima intre traverse de 100 mm.

ABCANT-ul HIDRAULIC ZGH3140/1,2 este un Utilaj Mecanizat profesional destinat atelierelor de prelucrari metalice si Tinichigerie de dimensiuni mari, fiind potrivit pt utilizarea intensiva pt productia de serie. Acest Abcant Mecanizat asigura o lungime maxima de INDOIRE TABLA de 3,14 metri si poate prelucra foi metalice cu grosimea pana la 1,2 mm, Table din Otel pana la 0,8 mm grosime si Table din Aluminiu pana la 1,5 mm grosime.

Acest Abkant Hidraulic pt Tinichigerie se caracterizeaza printr-o constructie robusta ce garanteaza o exploatare lipsita de vibratii si torsiune. Este prevazut cu Traversa Superioara Basculanta care are o deschidere maxima de 100 mm asigurand un unghi maxim de Indoire de 155°. Reglarea unghiului de Pliere se realizeaza cu ajutorul unei scale gradate prevazuta in echipamentul standard.

Echipamentele de control sunt pozitionate ergonomic pe panoul de comanda si control rotativ ce este prevazut cu numeroase dispozitive de siguranta precum intrerupator pt oprirea de urgenta, switch-uri limitatoare, etc. Actionarea utilajului se realizeaza prin intermediul a doua manete pozitionate pe panoul de control.

Caracteristici tehnice
Lungimea maxima de Indoire a Tablei 3.140 mm
Grosime maxima tabla 1,2 mm
Grosime maxima tabla otel 0,8 mm
Grosime maxima tabla aluminiu 1,5 mm
Inaltimea de deschidere a traversei 100 mm
Unghi maxim de Indoire 155°
Greutate neta 2.100 kg
Prezentare video
 


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL