DISPOZITIV Manual pt CRESTAT TEVI cu diametrul 28, 34 si 43 mm RAM43

Abkant Hidraulic

Ctg. Scula Manuala de Crestat Tevi

Cod produs: SCT-RAM43

PRET: 249 € + TVA si Transport

Acest Dispozitiv Manual de Crestat Tevi model RAM43 este o scula cu care se pot realiza operatii de Crestare a tevilor cu grosimea maxima a peretelui de 3 mm. Este prevazuta cu 3 gauri de prelucrare cu care se pot cresta tevi cu diametrul de 28, 34 si 43 mm pt imbinarile cu Colt Dublu.

Dispozitivul manual de Crestat Tevi poate fi utilizat pentru operatiuni de asamblare si sudare a tevilor la unghi de 90° fiind ideal in special pt crestarea tevilor din otel inoxidabil si materiale neferoase pt conducte de abur si gaz. Aceasta scula manuala este prevazuta cu 3 gauri cu care se pot cresta tevi cu diametrul de 28, 34 si 43 mm, grosimea maxima a peretelui acestora fiind de 3 mm.

Acest dispozitiv tip Gura de Lup ofera avantajul de a combina diferite diametre intr-un singur dispozitiv, garantand o productivitate ridicata cu o investitie redusa. Scula Manuala de Crestat Tevi poate fi operata cu un efort redus datorita arborelui excentric, putand fi utilizata atat orizontal cat si vertical.

Este ideal pt realizarea imbinarilor cu Colt Dublu fiind conceput pt curatarea marginilor fara a fi necesara slefuirea acestora. Cu acest Dispozitiv de Crestat se pot realiza operatii de prelucrare a tuburilor si tevilor din otel pt imbinari T prin sudura, fiind dotat cu o parghie lunga care asigura forta necesara pt prelucrarea materialelor din otel inoxidabil si neferoase cu grosimea peretelui de maxim 3 mm.

Caracteristici tehnice
Diametru Crestare Teava 28, 34 si 43 mm
Grosime maxima perete teava 3 mm
Lungime de declansare cu levier manual 910 mm
Control dispozitiv manual
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 600*250*130 mm
Greutate neta 8 Kg.
Greutate bruta 9 Kg.


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL