MASINA de PRESAT FALT BURLANE Ø80 mm pe 1,05 ml ZGT-1000

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Utilaj de Faltuit Burlane

Cod produs: MFB-ZGT1000

PRET: X € + TVA si Transport

Masina Manuala model ZGT-1000 este un dispozitiv de Presat Falt Burlane cu ajutorul caruia se pot realiza operatii de Faltuire Burlane cu diametrul minim 80 mm. Aceasta masina de Faltuit poate prelucra Burlane cu grosimea peretelui de 0,6 mm pe o lungime de 1.050 mm.

Aceasta MASINA de FALTUIT BURLANE este utilizata pt executarea de Imbinari Cusatura prin presarea celor doua laturi / falturi ale burlanelor de scurgere sau a conductelor pt sisteme de ventilatie. Pe aceasta masina se pot Faltui Burlane cu diametrul minim de 80 mm asigurand o lungime maxima de faltuire de 1,05 metri.

Operatiile de Faltuire Burlane realizate cu aceasta masina se caracterizeaza printr-o calitate ridicata si un nivel redus de zgomot in timpul executiei. Masina de Presat Falt poate prelucra Burlane si Conducte realizate din foi metalice de Tabla cu o grosime maxima de pana la 0,6 mm, actionarea masinii realizandu-se manual prin intermediul unei manivele.

Spre deosebire de alte utilaje de Faltuit existente pe piata aceasta Masina Manuala de Faltuit este prevazuta cu un mecanism de SERITIZARE reglabil in plan vertical si orizontal. Este potrivita pt Presarea Falturilor pt Burlane cu diferite diametre, schimbarea facandu-se cu usurinta in doar 1-2 minute pt a trece de la un diametru la altul. Dimensiunile standard ale burlanului sunt Ø80 mm, 100 mm, 120 mm, 150 mm, 200 mm, dar se pot produce faltuiri pentru orice diametru solicitat, de la Ø80mm pana la Ø300 mm.

Caracteristici tehnice
Lungime de Faltuire Burlan 1.050 mm
Grosime maxima Tabla Burlan (Rm < 400 MPa) 0,6 mm
Diametrul minim al burlanului Ø80 mm
Greutate 80 Kg.
Prezentare video
 
Informatii suplimentare

Realizarea operatiei de Seritizare prin Presare cu aceasta Masina Manuala de Faltuit Burlane se realizeaza prin introducerea burlanului anterior pregatit intre rolele de presare, in acest scop putandu-se deschide capatul axului.

Dupa inchiderea axului cele doua role inchid Faltuirea pe Burlan iar cu ajutorul manivelei de mana se invarte rola superioara, astfel burlanul trecand printre cele doua role si se realizeaza Presarea Faltului. Aceasta operatie se efectueaza in doua etape prin intoarcerea burlanului si repetarea operatiei pe cealalta margine a acestuia.


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL