Masina Universala pt ROLUIRE, TAIERE si INDOIRE TABLE 1 mm grosime UBM760

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Masina Combinata Tinichigerie

Cod produs: UCT-UBM760

PRET: 599 € + TVA si Transport

Masina Manuala model UBM 760 pt operatii combinate de Roluire, Indoire si Taiere Table cu grosimea maxima de 1 mm. Masina universala 3 in 1 pt ateliere de Tinichigerie are Role pt Roluit, Foarfeca Ghilotina pt Taiat si Abcant pt Indoit Table cu lungimea maxima de 760 mm.

Aceasta Masina Manuala de Prelucrat Table Tinichigerie este un dispozitiv stabil cu care se pot realiza operatii combinate de prelucrare a foilor metalice de Tabla cu grosimea maxima de pana la 1 mm pe o lungime de 760 mm. Aceasta Masina Universala are 3 functii de prelucrare a tablei asigurand numeraose posibilitati de utilizare la un raport cost - beneficiu foarte avantajos.

Unitatea de ROLUIT TABLA este echipata cu 3 role cu diametrul de Ø38 mm, cilindrul superior fiind prevazut cu o canelura care permite realizarea inelelor din sarma.

Foarfeca Ghilotina de DEBITARE TABLA este prevazuta cu limitator spate reglabil care permite realizarea repetitiva a operatiilor de TAIERE cu Ghilotina. Ghilotina Manuala este prevazuta cu sistem automat de fixare pt piesa de prelucrat ce asigura siguranta in exploatarea utilajului de prelucrare Tinichigerie.

Abcant-ul de INDOIRE TABLE asigura un unghi de Indoire intre 0 si 90° permitand plierea cu usurinta a cutiilor datorita lamei segmentate cu care este prevazut standard.

Este prevazuta cu o 2 parghii manuale pt actionarea unitatilor de prelucrare a foilor metalice, fiind ideal pt atelierele de Tinichigerie cu spatiu redus datorita faptului ca combina unitati Abkant, Foarfeca Ghilotina si Roluitor intr-un singur dispozitiv. Manereke de actionare manuala a unitatilor de Prelucrare Table Tinichigerie asigura usurinta in operare si controlul deplin in timpul realizarii operatiilor. Se livreaza standard fara stand, acesta putand fi achizitionat separat cu un cost suplimentar.

Caracteristici tehnice
Lungimea de lucru 760 mm
Grosime maxima Tabla 1 mm
Unghi de Indoire 0 - 90°
Diametrul rolelor Ø38 mm
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 1.020*480*690 mm
Greutate neta 120 Kg.
Greutate bruta 135 Kg.
Informatii suplimentare

MASINA Manuala COMBINATA pt prelucrare TABLE TINICHIGERIE este echipata standard cu:
Limitator Spate Reglabil pt unitarea de Taiere Tabla cu Foarfeca Ghilotina;
Cilindru superior cu canelura pliere inele din sarma cu unitatea de Roluire Table;
Lama segmentata pt plierea cu usurinta a cutiilor pt Abkant-ul de Indoit Tabla;
Sistem de fixare automata a piesei de debitat;
2 manere pt actionarea manuala a unitatilor de prelucrare tabla;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2019  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL