MASINA MANUALA pt DECUPAT COLTURI TABLE cu Unghi Fix la 90° FN80

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Masina de Decupat Colturi

Cod produs: MDC-FN80

PRET: 865 € + TVA si Transport

Masina Manuala model FN80 este o Scula de Decupat Colturi in Unghi fix la 90° din Table de 80*80 mm cu grosimea maxima de 1,5 mm. Este prevazuta cu o pedala de picior pt actionarea cutitelor de Taiere Colturi fiind ideala pt prelucrare corniere si diverse forme de colturi drepte.

Masina Manuala de Decupat Colturi poate realiza operatii repetate de DECUPARE TABLE in COLTURI la 90° datorita ghidajele reglabile cu care este prevazuta in dotarea standard. Are un unghi de taiere fix la 90° si poate realiza crestaturi si decupari in table cu dimensiunea naxima de 80*80 mm.

In dotarea standard este prevazuta cu aparatoare de siguranta pt cutitele de Taiere Colturi Table si 2 opritori care asigura stabilitatea tablei in timpul realizarii operatiilor de Prelucrare Profile Cornier. Datorita ghidajelor reglabile se asigura prelucrari precise la decuparea colturilor in serie, care sunt imposibil de reprodus pe masini de calitate inferioara.

Caracteristici tehnice
Unghi de Decupare 90°
Capacitate Decupare in Unghi 80*80 mm (80 mm²)
Grosime maxima de Decupare Colturi 1,5 mm
Cursa 25 mm
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 260*400*1.030 mm
Dimensiuni de ambalare (L*l*h) 1.150*400*510 mm
Greutate aproximativa 92 Kg.
Prezentare video
Informatii suplimentare

Masina Manuala pt Decupare Colturi Table in Unghi Fix 90° pt Tinichigerie este prevazuta standard cu urmatoarele accesorii:
Ghidaje complet reglabile de precizie;
Pedala de picior pt actionarea masinii;
Aparatoare pt lamele de decupare colturi;

Fisiere:
Date tehnice MASINA MANUALA de DECUPAT COLTURI FN80 (fisier PDF)


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL