MASINA Manuala de ZENCUIT BORDURAT TABLE de 0,8 mm grosime RM 08

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Utilaj Bordurat Zencuit Table

Cod produs: UBZ-RM08

PRET: 199 € + TVA si Transport

Masina Manuala de Bordurat Table model RM08 are o gama larga de role si este folosita pt bordurarea manuala a foilor metalice de tabla din otel moale cu grosimea maxima de 0,8 mm. Arborele inferior este prevazut cu un limitator reglabil, adancimea maxima de bordurare fiind de 200 mm.

Aceasta MASINA MANUALA de BORDURAT TABLE are o constructie moderna realizata din fonta si otel care asigura o deformarea minima a materialului. Este echipata cu 6 seturi de role de prelucrare care permit realizarea diferitelor tipuri de Zencuire si Ondulare Tabla.

Masina de Bordurat ZIG este prevazuta cu un arbore cu rulmenti de precizie care este actionat printr-o parghie manuala, arborele inferior fiind echipat cu un limitator reglabil care asigura fixarea rolelor de Bordurare Table pana la adancimea maxima de 200 mm.

Distanta dintre arborii de prelucrare este de 50 mm, aceasta masina fiind potrivita pt utilizatorii amatori si pt atelierele de reparatii si instruire pt operatii de Bordurare Margini pt Accesorii de Tinichigerie. Instalarea acestui dispozitiv de Bordurat ZIG este rapida si usoara, prin intermediul unui filet rotativ putand fi fixata pe un banc de lucru.

Caracteristici tehnice
Grosimea maxima a materialului 0,8 mm
Adancimea maxima de Bordurare ZIG Table 200 mm
Distanta dintre arborii de Zencuire Tabla 50 mm
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 550*480*110 mm
Greutate 25 Kg.
Prezentare video
 
Informatii suplimentare

Accesorii standard pt MASINA MANUALA de BORDURAT TABLE ZIG pt prelucrare accesorii TINICHIGERIE:
6 seturi de role pt aplicatii diverse de Bordurare ZIG;
Parghie manuala pt actionare a arborelui de prelucrare;
Limitator reglabil pt arborele inferior;
Filet rotativ pt fixare pe banc de lucru;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL