MASINA Combinata 3 in 1 pt PLIERE, INDOIRE si TAIERE Table 3-in-1/1320

Abkant Hidraulic

Ctg. Masina Combinata Tinichigerie

Cod produs: UCT-E3IN1/1320

PRET: 7.590 € + TVA si Transport

Aceasta Masina Combinata 3in1 model 3-in-1/1320 este un utilaj mecanizat pt Tinichigerie cu ajutorul caruia se pot prelucra Table cu lungimea 1.320 mm prin Taiere, Indoire si Roluire. Este echipata cu un motor puternic de 3 kW, actionarea masinii realizandu-se prin pedala.

Masina combinata motorizata pt Tinichigerie 3in1 este ideala pt atelierele profesionale de Prelucrare Foi Metalice, cu ajutorul acesteia putandu-se prelucra Table in serii mari pt fabricarea accesoriilor din foi metalice. Dotarea acesteia cu motor de 3 kW asigura o productivitate ridicata si precizie in realizarea operatiilor.

Masina de prelucrat tabla este destinata pt taierea si indoirea tablei si a foilor de metal fiind actionata din pedala alimentata la tensiunea de comanda de 24 Volti. Cu ajutorul acesteia se pot Debita Table cu grosimea maxima de 3 mm la un unghi de taiere de .

Pe unitatea de Indoire Table se pot prelucra materiale cu grosimea maxima de 2 mm cu latimea de 1.320 mm, raza minima de pliere fiind de 90 mm. Operatiile de Roluire se realizeaza cu materiale cu grosimea maxima 3 mm, latimea de prelucrare fiind 1,5 metri.

Caracteristici tehnice
Grosimea maxima a materialului de taiat 3 mm
Latimea maxima de indoire material 3 mm
Unghiul de taiere
Domeniul de aplicare 450 mm
Inaltimea mesei 760 mm
Grosimea maxima de indoire 2 mm
Latimea maxima de indoire 1.320 mm
Grosimea maxima de roluire 3 mm
Latimea maxima de roluire 1.500 mm
Raza minima de pliere 90 mm
Puterea motorului 3 kW
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 154*61*90 mm
Greutate 2.300 Kg.


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL