MASINA PNEUMATICA pt DECUPAT COLTURI din TABLE 3 mm grosime PCK130

Abkant Hidraulic

Ctg. Masina de Decupat Colturi

Cod produs: MDC-PCK130

PRET: 3.021 € + TVA si Transport

Masina Pneumatica Universala model PCK130 este un dispozitiv de Decupat Colturi cu dimensiunea de 130*130 mm cu actionare prin pedala de picior. Cu aceasta Masina Pneumatica se pot Decupa Colturi in Unghi Fix la 90°, putand prelucra foi de Tabla cu grosimea maxima de 3 mm.

Aceasta Masina Pneumatica de DECUPAT COLTURI poate realiza operatii universale de debitare table fiind ideala pt taierea foilor metalice cu grosimea de pana la 3 mm in unghi fix la 90°, avand cutite de taiere cu lungimea de 130 mm. Este un dispozitiv pneumatic ce se caracterizeaza prin operatii de inalta calitate, fiind foarte eficient si precis.

Cutitele de taiere realizate din otel calit iar constructia robusta a acestei masini pneumatice de Decupat Colturi Table asigura o prelucrare fara bavuri si fara deformarea muchiilor, cu acesta putandu-se realiza diverse forme de taieri table cu unghi la 90 grade precum profile cornier sau alte forme diverse.

Este destinata utilizarii intensive la nivel industrial de catre utilizatorii profesionisti, garantand o productie ridicata si prelucrari de precizie. Masa de prelucrare de dimensiuni mari (600*460 mm) usureaza prelucrarea foilor metalice, cu aceasta MASINA PNEUMATICA de DECUPAT COLTURI putandu-se TAIA TABLE cu grosimi de pana la 3 mm, capacitatea de Taiere in UNGHI fiind de 130*130 mm.

Caracteristici tehnice
Unghi de Decupare Colturi Table 90°
Capacitate Decupare in Unghi 90° 130*130 mm
Grosime maxima de Decupare Colturi (40 Kg/mm²) 3 mm
Dimensiuni masa de lucru 600*460 mm
Forta maxima de taiere colturi 2,2 Tone
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 630*660*1.270 mm
Greutate aproximativa 170 Kg.
Informatii suplimentare

MASINA PNEUMATICA UNIVERSALA pt DECUPARE COLTURI pt Tinichigerie este echipata standard cu:
• Set de cutite din otel calit;
Pedala de picior pt actionarea pneumatica a utilajului;
Limitatoare pt materialul de prelucrat;
Dispozitive de blocare limitatoare;
Scala gradata pt fixarea limitatoarelor;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL