MASINA Manuala 3 in 1 - ROLUIRE, Abkant si Ghilotina TABLE 1mm UBM1070

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Masina Combinata Tinichigerie

Cod produs: UCT-UBM1070

PRET: 999 € + TVA si Transport

Masina Universala 3 in 1 model UBM 1070 este un utilaj combinat pt operatii de prelucrare Tinichigerie cu ajutorul caruia se pot realiza operatii de Roluire, Indoire si Taiere foi metalice de Tabla cu grosimea maxima 1 mm. Cu Masina Combinata 3 in 1 se pot prelucra Table de 1 m lungime.

Aceasta Masina 3 in 1 pt Tinichigerie este un dispozitiv combinat Roluitor, Abkant si Ghilotina ideal pt prelucrarea Tablei fiind dotat cu 3 functii: ROLUIRE, INDOIRE si TAIERE. Cu ajutorul acestei masini combinate tinichigerie se pot prelucra foi metalice cu o grosime maxima de pana la 1 mm, pe o lungime maxima de 1.016 mm.

Este o masina combinata ideala pt ateliere de tinichigerie cu spatiu redus insumand functiile a 3 masini pt prelucrarea tablei, si anume masina de Roluit, Abkant si Foarfeca Ghilotina. Datorita posibilitatilor numeroase de utilizare aceasta masina 3 in 1 ofera un raport cost - beneficiu foarte bun. Aceasta masina combinata se livreaza standard fara stand, acesta putand fi achizitionat separat cu un cost suplimentar.

In dotarea standard aceasta Masina Universala Tinichigerie este echipata cu limitator reglabil spate pt realizarea repetitiva a operatiilor de Taiere Table cu Foarfeca Ghilotina Manuala, ghilotina fiind prevazuta cu sistem automat de fixare pt piesa de prelucrat ce asigura siguranta in exploatare.

Unitatea de Roluit Table este echipata cu un cilindru superior prevazut cu o canelura care permite realizarea inelelor din sarma. Abkant-ul de Indoire permite plierea cu usurinta a cutiilor datorita lamei segmentate cu care este dotat.

Caracteristici tehnice
Lungimea de lucru 1016 mm
Grosime maxima Tabla 1 mm
Unghi de Indoire 90°
Diametrul rolelor 3*Ø42 mm
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 1.350*450*680 mm
Greutate neta 195 Kg.
Greutate bruta 220 Kg.
Prezentare video
Informatii suplimentare

Aceasta Masina Universala 3 in 1 pt Roluire, Indoire si Taiere Table pt Tinichigerie este echipata standard cu urmatoarele accesorii:
Limitator Spate Reglabil pt unitarea de Taiere Tabla cu Foarfeca Ghilotina;
Cilindru superior cu canelura pliere inele din sarma cu unitatea de Roluire Table;
Lama segmentata pt plierea cu usurinta a cutiilor pt Abkant-ul de Indoit Tabla;
Sistem de fixare automata a piesei de debitat;
2 manere pt actionarea manuala a unitatilor de prelucrare tabla;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL