ROATA ENGLEZEASCA pt INDREPTAT si FINISAT TABLA 1,2 mm grosime

Abkant Hidraulic

Ctg. Ciocane si Roti Englezesti

Cod produs: CRE-MK12/560

PRET: 429 € + TVA si Transport

Roata Englezeasca model MK 1,2/560 este un dispozitiv pt atelierele profesionale de Tinichigerie Auto si de prelucrari metalice ce poate prelucra Foi Metalice din Otel pana la 1,2 mm grosime si Table din Aluminiu cu grosimea pana la 2 mm, avand o cursa maxima de 560 mm.

Aceasta ROATA ENGLEZEASCA pentru INDREPTAT si FINISAT TABLA este ideala pt atelierele de Tinichigerie Auto, Prelucrari Metalice, Modelarie si Santiere de Constructii, putand prelucra Table din Otel cu grosimi pana la 1,2 mm si Foi Metalice din Aluminiu pana la 2 mm grosime, asigurand o cursa maxima de prelucrare de 560 mm.

Roata Englezeasca poate prelucra foi metalice cu o lungime maxima de 1,1 metri fiind echipata standard cu 5 seturi de role si suport care asigura o utilizare facila. Inaltimea rolei inferioare poate fi reglata cu usurinta cu ajutorul unei manete pozitionate ergonomic. De asemenea, aceasta Roata Englezeasca este prevazuta cu suport pt rolele adiacente atunci cand acestea nu sunt utilizate.

Caracteristici tehnice
Grosimea maxima de prelucrare Tabla din Otel 1,2 mm
Grosime maxima de prelucrare Tabla din Aluminiu 2 mm
Cursa material 560 mm/22"
Lungime maxima foaie metalica 1.100 mm
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 820*700*1.360 mm
Greutate 66 Kg.


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL