ROATA Englezeasca de INDREPTAT TABLA Otel 1,2 mm grosime FN1,2/710

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Ciocane si Roti Englezesti

Cod produs: CRE-FN12/710

PRET: 529 € + TVA si Transport

Aceasta ROATA ENGLEZEASCA model FN 1,2/710 este un utilaj destinat prelucrarii foilor metalice din otel cu grosimi pana la 1,2 mm si table din aluminiu pana la 1,9 mm grosime, avand o cursa de maxim 710 mm. Este ideala pt operatii de INDREPTARE pt Tinichigeriile Auto Profesionale.

Roata Englezeasca FN 1,2/710 este un dispozitiv profesional destinat in special pt utilizarea in atelierele de Tinichigerie Auto si cele de prelucrari metalice fiind potrivita pentru prelucrarea tuturor tipurilor de foi metalice datorita adancimii optime de lucru.

Are o constructie solida realizata din fonta si otel ce minimizeaza deformarea piesei fiind potrivita pentru Aplicatii Universale de Indreptare Tabla din Otel cu o grosime maxima de 1,2 mm precum si a foilor metalice usoare (sau material similar) precum cele din Aluminiu cu o grosime pana la 1,9 mm. Aceasta ROATA ENGLEZEASCA are o cursa maxima de 710 mm si poate prelucra foi metalice cu o lungime de pana la 1,4 metri.

Este ideala pt exploatarea in atelierele de prelucrari metalice si Tinichigerii Auto fiind echipata cu un suport pt o operare convenabila iar in partea inferioara este pozitionat un alt suport pentru rolele adiacente atunci cand acestea nu sunt utilizate.

Reglarea inaltimii rolei inferioare se realizeaza prin intermediul unei manete pozitionate ergonomic, in pachetul standard fiind incluse 5 seturi de role ideale pt diferite aplicatii universale de prelucrare a foilor metalice in atelierele profesionale.

Caracteristici tehnice
Grosimea maxima de prelucrare Tabla din Otel 1,2 mm
Grosime maxima de prelucrare Tabla din Aluminiu 1,9 mm
Cursa material 710 mm
Lungime maxima foaie metalica 1.400 mm
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 960*870*1.524 mm
Greutate 75 Kg.


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL