ROATA ENGLEZEASCA pt INDREPTAT TABLE cu Cursa 710 mm MK 1,2/710

Abkant Hidraulic

Ctg. Ciocane si Roti Englezesti

Cod produs: CRE-MK12/710

PRET: 539 € + TVA si Transport

Acest utilaj model MK 1,2/710 este o Roata Englezeasca pt atelierele profesionale de Tinichigerie Auto si de prelucrari metalice cu care se pot Indrepta si Finisa Table din Aluminiu de 2 mm grosime si Foi Metalice din Otel pana la 1,2 mm grosime, avand o cursa maxima de 710 mm.

Roata Englezeasca este un echipament de prelucrat foi metalice care permite utilizatorilor sa realizeze curbe din foile plate din materiale precum aluminiu sau otel. Aceasta este ideala pt atelierele de Tinichigerie Auto, Prelucrari Metalice, Modelarie si Constructii pt operatii de Indreptare si Finisare a Tablelor.

Roata Englezeasca pentru INDREPTAT si FINISAT TABLA MK 1,2/710 poate prelucra Table din Otel cu grosimi pana la 1,2 mm si Foi Metalice din Aluminiu pana la 2 mm grosime, asigurand o cursa maxima de prelucrare de 710 mm.

Cu ajutorul acestui dispozitiv se pot prelucra foi metalice cu o lungime maxima de 1,4 metri fiind echipata standard cu 5 seturi de role si suport care asigura o utilizare facila. Inaltimea rolei inferioare poate fi reglata cu usurinta cu ajutorul unei manete pozitionate ergonomic. De asemenea, aceasta Roata Englezeasca este prevazuta cu suport pt rolele adiacente atunci cand acestea nu sunt utilizate.

Caracteristici tehnice
Grosimea maxima de prelucrare Tabla din Otel 1,2 mm
Grosime maxima de prelucrare Tabla din Aluminiu 2 mm
Cursa material 710 mm
Lungime maxima foaie metalica 1.400 mm
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 910*870*1.530 mm
Greutate 82 Kg.


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL