SCULA Manuala pt BORDURAT TABLE 0,8 mm pt TINICHIGERIE SKM200

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Utilaj Bordurat Zencuit Table

Cod produs: UBZ-SKM200

PRET: 269 € + TVA si Transport

Aceasta Scula Manuala de Zencuit model SKM200 este ideala pt operatii de Bordurare Table cu grosimea maxima de 0,8 mm. Asigura o adancime de lucru de 200 mm si este echipata standard cu 6 seturi de role pt faltuire si limitator material reglabil pozitionat pe rola inferioara de Bordurat.

Masina Manuala de Bordurat Table este ideala pt prelucrare accesorii de Tinichigerie, datorita constructiei robuste si setului de role livrat standard fiind potrivita pt utilizatorii amatori si ateliere de reparatii si instruire. Arborele acestei scule manuale de bordurat table este fixat in lagar asigurand astfel o precizie ridicata in timpul exploatarii.

Aceasta Scula Manuala de Faltuit este destinata pt realizarea operatiilor de ZIGUIRE a foilor metalice de TABLA cu grosimea maxima de 0,8 mm, piciorul pivotant cu care este prevazuta aceasta Masina de Ondulat Tabla permitand montarea rapida si usoara pe bancuri de lucru.

Are o constructie stabila realizata din fonta cu un design modern si asigura exploatarea fara vibratii, aceasta masina de Ziguit Table permitand realizarea a numeroase tipuri de borduri datorita celor 6 seturi de role care sunt livrate standard. Limitatorul reglabil care este pozitionat pe rola inferioara permite reglarea optima a adancimii pana la 200 mm.

Caracteristici tehnice
Grosimea maxima a materialului 0,8 mm
Adancimea de lucru 200 mm
Distanta dintre role 50 mm
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 500*450*160 mm
Greutate neta 22 Kg.
Greutate bruta 24 Kg.
Informatii suplimentare

Aceasta SCULA MANUALA de BORDURAT TABLE pt TINICHIGERIE este prevazuta standard cu:
6 Seturi de role;
Picior pivotant;
Limitator material;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL