SCULA de CRESTAT TEVI Ø50 si Ø61 mm pt Imbinari cu COLT DUBLU RAM61

Abkant Hidraulic

Ctg. Scula Manuala de Crestat Tevi

Cod produs: SCT-RAM61

PRET: 329 € + TVA si Transport

Scula Manuala pt Crestat Tevi model RAM61 este prevazuta cu 2 gauri pt Crestarea Tevilor cu diametrul maxim de 50 si 61 mm. Cu acest dispozitiv se pot cresta tevi cu grosimea maxima a peretelui de 3 mm pt realizarea de imbinari T, Colt Dublu si Gura de Lup pt conducte gaz si abur.

Cu aceasta Scula Manuala de Crestat se pot prelucra Tevi cu grosimea maxima a peretelui de 3 mm pentru operatiuni de asamblare si sudare a tevilor la unghi de 90° fiind ideala in special pt crestarea tevilor din otel inoxidabil si materiale neferoase pt conducte de abur si gaz. Este prevazuta cu 2 gauri cu care se pot cresta tevi cu diametrul de 50 si 61 mm.

Crestarea Tevilor se realizeaza pt imbinari T, imbinari cu Colt Dublu, Imbinari Gura de Lup sau diferite tipuri de imbinari pentru conducte din otel inoxidabil si materiale neferoase. Este conceputa pt curatarea marginilor fara a fi necesara slefuirea acestora.

Dupa realizarea operatiei de crestare se poate realiza sudura tuburilor si tevilor din otel pt imbinari T. Aceasta Scula Manuala ofera avantajul de a combina diferite diametre intr-un singur dispozitiv, garantand o productivitate ridicata cu o investitie redusa. Scula Manuala de Crestat Tevi poate fi operata cu un efort redus datorita arborelui excentric, putand fi utilizata atat orizontal cat si vertical. Este dotata cu o parghie lunga care asigura forta necesara pt prelucrarea materialelor cu grosimea peretelui de maxim 3 mm.

Caracteristici tehnice
Diametru Crestare Teava 50 si 61 mm
Grosime maxima perete teava 3 mm
Control dispozitiv manual
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 580*300*180 mm
Greutate neta 18 Kg.
Greutate bruta 19 Kg.


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL