SCULA Manuala ZGT-2000 pt SERITIZAT BURLANE Ø90 mm pe 2,05 ml

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Utilaj de Faltuit Burlane

Cod produs: MFB-ZGT2000

PRET: X € + TVA si Transport

Masina Manuala de Seritizat model ZGT-2000 este o Scula pt Tinichigerie cu ajutorul caruia se pot realiza operatii de Faltuire Burlane si Conducte Ventilatie cu diametrul minim 90 mm. Acest Faltuitor poate prelucra Burlane cu grosimea peretelui de 0,6 mm pe o lungime pana la 2,05 metri.

Aceasta Masina Manuala este un dispozitiv profesional destinat realizarii operatiilor de Seritizare Burlane prin procedeul de presare margini, fiind utilizata pt finalizarea burlanelor si a conductelor pt sisteme de ventilatie. Cu acest UTILAJ de FALTUIT se pot prelucra BURLANE realizate din foi metalice de Tabla cu grosimea peretelui de maxim 0,6 mm, asigurand o lungime maxima de Faltuire de 2,05 metri.

Este un Utilaj de Faltuit Burlane utilizat pt realizarea de Imbinari Cusatura prin presarea celor doua laturi a burlanelor de scurgere sau a conductelor utilizate pt sistemele de ventilatie. Are in componenta un sistem de Faltuire cu actionare manuala prin intermediul unei manivele cu transmisie prin intermediul unei cremaliere.

Pe acest utilaj se pot Seritiza Burlane cu diametrul minim de 90 mm, operatiile de Faltuire Burlane caracterizandu-se printr-o calitate ridicata si un nivel redus de zgomot in timpul executiei. Este potrivit pt Presarea Falturilor pt Burlane cu diferite diametre, schimbarea facandu-se cu usurinta in doar 1-2 minute pt a trece de la un diametru la altul.

Dimensiunile standard ale burlanului sunt Ø90 mm, 100 mm, 120 mm, 150 mm, 200 mm, dar se pot produce faltuiri pentru orice diametru solicitat, de la Ø80mm pana la Ø300 mm.

Caracteristici tehnice
Lungime de Faltuire Burlan 2.050 mm
Grosime maxima Tabla Burlan (Rm < 400 MPa) 0,6 mm
Diametrul minim al burlanului Ø90 mm
Greutate 200 Kg.
Prezentare video
Informatii suplimentare

Acest UTILAJ de FALTUIT BURLANE se caracterizeaza prin calitatea deosebita a executiei sale, oferind posibilitati de SERITIZARE de inalta calitate. Are o ergonomie de lucru sporita si o constructie rigida realizata din otel sudat ce garanteaza executarea cu precizie a operatiilor de Faltuire Burlane.

Forta de presare a marginilor este ajustabila, acest Faltuitor fiind potrivit pt prelucrarea burlanelor realizate din diferite tipuri de materiale. Axul este increstat pe lungime si se poate deschide intr-o parte printr-o miscare simpla pt introducerea burlanului de prelucrat.


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL