SCULA Manuala pt DECUPARE COLTURI TABLE in Unghi Drept 90° CN150

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Masina de Decupat Colturi

Cod produs: MDC-CN150

PRET: 775 € + TVA si Transport

Utilaj-ul de Decupat Colturi model CN150 este o Scula Manuala pt Taiat Profile Cornier si diverse forme in colturi la 90° din Tabla cu grosimea maxima de 1,5 mm si dimensiunea de pana la 150*150 mm. Este prevazuta cu Parghie Manuala si ghidaje reglabile ce permit decupari precise.

Cu aceasta SCULA MANUALA se pot realiza operatii repetate de DECUPARE TABLE in COLTURI la 90° datorita ghidajele reglabile cu care este prevazuta in dotarea standard. Are un unghi de taiere fix la 90° si poate realiza crestaturi si decupari in table cu dimensiunea naxima de 150*150 mm.

Masina de Decupat in Unghi poate fi montata pe un suport care poate fi comandat optional. In dotarea standard aceasta Scula de Decupat Colturi Table este prevazuta cu aparatoare pt lamele de taiere care sporesc siguranta in timpul realizarii operatiilor de prelucrare.

Datorita ghidajelor reglabile se asigura prelucrari precise la decuparea colturilor in serie, care sunt imposibil de reprodus pe masini de calitate inferioara. In dotarea standard sunt inclusi si 2 opritori pt foaia de tabla care asigura stabilitatea tablei in zona de prelucrare.

Caracteristici tehnice
Unghi de Decupare 90°
Capacitate Decupare in Unghi 150*150 mm (150 mm²)
Grosime maxima de Decupare Colturi 1,5 mm
Cursa 20 mm
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 460*490*950 mm
Dimensiuni de ambalare (L*l*h) 610*570*560 mm
Greutate aproximativa 85 Kg.
Prezentare video
Informatii suplimentare

Accesorii standard pt Dispozitiv Manual de Decupat Colturi Table in Unghi pt Tinichigerie:
Ghidaje complet reglabile de precizie;
Conducatori integrati;
Parghie de actionare Manuala;
Aparatoare pt lamele de decupare colturi;

Optional, masina poate fi echipata cu stand pt fixarea masinii (prezentat in fotografii), care nu este inclus in pretul standard. Pentru a atinge o capacitate maxima in prelucrare aceasta Scula Manuala de Decupare Colturi Table trebuie sa fie fixata in siguranta la un punct de fixare corespunzator in asa fel incat sa asigure operarea usoara si realizarea operatiilor la cele mai inalte standarde calitative de prelucrare.

Fisiere:
Date tehnice SCULA MANUALA de DECUPAT COLTURI CN150 (fisier PDF)


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL