UTILAJ PNEUMATIC PCK220 pt DECUPAT COLTURI Table cu grosimea 6 mm

Abkant Hidraulic

Ctg. Masina de Decupat Colturi

Cod produs: MDC-PCK220

PRET: 8.835 € + TVA si Transport

Acest Utilaj de Decupat Table model PCK220 este echipat cu motor puternic de 3 kW fiind actionat pneumatic printr-o pedala de picior. Este ideal pt Taierea Colturilor cu dimensiunea de 220*220 mm in Unghi Fix la 90° din Table cu grosimea maxima de 6 mm pt Profile Cornier si forme diverse.

UTILAJ-ul de DECUPAT COLTURI PCK220 este un dispozitiv pneumatic profesional ce poate realiza operatii universale de debitare table fiind ideal pt taierea foilor metalice cu grosimea de pana la 6 mm in unghi fix la 90°, avand cutite de taiere cu lungimea de 220 mm.

Este un dispozitiv pneumatic pt decupare colturi ce se caracterizeaza prin operatii de inalta calitate, fiind foarte eficient si precis. Cutitele de taiere realizate din otel calit si constructia robusta a acestui utilaj pneumatic de taiere colturi table asigura o prelucrare fara bavuri si fara deformarea muchiilor, cu acesta putandu-se realiza diverse forme de taieri table cu unghi la 90 grade precum profile cornier.

Este echipat cu o masa de prelucrare de dimensiuni mari (650*650 mm) care usureaza prelucrarea foilor metalice, cu acest UTILAJ PNEUMATIC pt DECUPAT COLTURI putandu-se TAIA TABLE cu grosimi de pana la 6 mm, capacitatea de Taiere in UNGHI fiind de 220*220 mm. Este destinat utilizarii intensive la nivel industrial de catre utilizatorii profesionisti, garantand o productie ridicata si prelucrari de precizie.

Caracteristici tehnice
Unghi de Decupare Colturi Table 90°
Capacitate Decupare in Unghi 90° 220*220 mm
Grosime maxima de Decupare Colturi (40 Kg/mm²) 6 mm
Dimensiuni masa de lucru 650*650 mm
Puterea motorului 3 kW
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 800*650*1.090 mm
Greutate aproximativa 495 Kg.
Informatii suplimentare

Utilaj-ul Pneumatic de Decupat Colturi pt Tinichigerie este echipat standard cu:
Motor de 3 kW;
• Set de cutite din otel calit;
Pedala de picior pt actionarea pneumatica a utilajului;
Panou de control cu butoane pt pornirea / oprirea utilajului;
Limitatoare pt materialul de prelucrat;
Dispozitive de blocare limitatoare;
Scala gradata pt fixarea limitatoarelor;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL