UTILAJ HIDRAULIC pt DECUPARE COLTURI 90° din TABLE de 6,5 mm CK250

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Masina de Decupat Colturi

Cod produs: MDC-H250MM

PRET: X € + TVA si Transport

UTILAJ-ul de DECUPAT COLTURI model CK250 cu Actionare Hidraulica este ideal pt prelucrare profile cornier si alte diverse forme prin Taiere TABLE cu grosimea maxima de 6,5 mm in Colturi la 90°. Este echipat cu motor puternic de 4 kW si poate decupa colturi de 250*250 mm.

Acest Utilaj Hidraulic este ideal pt utilizarea de catre profesionisti in atelierele de TINICHIGERIE de dimensiuni mari in realizarea operatiilor de Decupare Table in Unghi Fix la 90°, asigurand o viteza mare de taiere. Este un utilaj destinat utilizarii intensive la nivel industrial pt realizarea operatiilor de Decupare Colturi Table in serii mari.

Constructia mica si compacta a acestui Utilaj de Decupare Colturi asigura operarea cu usurinta, aceasta fiind realizata din fonta de inalta calitate asigurand prelucrarea fara vibratii sau torsiune. Cu acest dispozitiv actionat hidraulic prin pedala de picior se pot prelucra Table cu grosimea pana la 6,5 mm, capacitatea de Decupare in Unghi fiind 250*250 mm.

Utilaj-ul de Decupat Table in Colturi este prevazut cu masa de lucru de 810*750 mm si un motor trifazat cu puterea de 4 kW care asigura o viteza de lucru de 1.440 rotatii/minut. In dotarea standard este inclusa o pedala de picior pt actionarea hidraulica a utilajului, presiunea maxima de lucru fiind de 12 Mpa. Cutitele de Decupare in Colturi la 90° asigura 24 curse pe minut, aceasta masina asigurand o productivitate ridicata la cele mai inalte standarde de calitate.

Caracteristici tehnice
Unghi de Decupare Colturi Table 90°
Capacitate Decupare Table in Unghi 250*250 mm (250 mm²)
Grosime maxima de Decupare Colturi 6,5 mm
Numar de curse 24 pe minut
Dimensiuni masa de lucru 810*750 mm
Presiune maxima de lucru 12 Mpa
Capacitate rezervor de ulei 35 litri
Viteza motorului 1.440 rot./min.
Puterea motorului 4 kW
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 1.010*850*1.400 mm
Greutate aproximativa 820 Kg.
Informatii suplimentare

Acest Utilaj de Decupat Colturi cu Actionare Hidraulica pt Prelucrare Table Tinichigerie este prevazut standard cu:
Masa de prelucrare de 810*750 mm;
Motor trifazat de 4 kW;
Pedala de picior pt actionarea hidraulica a masinii;
Limitator material;
Limitator unghiular;
Sistem de ungere cu rezervor de ulei de 35 litri;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2020  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL