UTILAJ MANUAL cu 4 Seturi Role pt BORDURARE TABLE din OTEL TB12

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Utilaj Bordurat Zencuit Table

Cod produs: UBZ-TB12

PRET: 469 € + TVA si Transport

Utilaj-ul de Bordurat Table din Otel model TB12 este un dispozitiv manual dotat cu o gama larga de role ce este folosit la prelucrarea tablei, constructia sa din fonta si otel face ca deformarea la Bordurare ZIG sa fie minima. Are 4 seturi de role cu care se pot Bordura Table de 1,2 mm grosime.

Cu acest UTILAJ MANUAL de pot realiza operatii de BORDURARE ZIG, CANELARE si TIVIRE MARGINI pt prelucrare accesorii de Tinichigerie din TABLA de Otel, asigurand o prelucrare de precizie. Cele 4 seturi de role permit realizarea a diferite tipuri de prelucrare, acest dispozitiv manual fiind ideal pt Zencuire Tabla din otel moale sau materiale similare.

Are o constructie stabila realizata din fonta si otel ce asigura o stabilitate ridicata in timpul prelucrarii astfel incat deformarea materialului in timpul bordurarii este redusa la minimum. Acest utilaj poate fi instalat cu usurinta si rapid pe un banc de lucru avand o montura rotativa pentru fixare.

Utilaj-ul de Bordurat ZIG este un dispozitiv de inalta precizie prevazut cu un limitator reglabil pe arborele inferior, actionarea arborelui de prelucrare realizandu-se prin intermediul unei parghii de actionare manuala a rolelor de Canelare si Tivire Table.

Caracteristici tehnice
Grosimea maxima a materialului 1,2 mm
Adancime de prelucrare la canelare table 200 mm
Lungimea cilindrului 140 mm
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 630*250*500 mm
Prezentare video
Informatii suplimentare

Acest Utilaj de Bordurat Table Manual este echipat standard cu:
4 seturi de role pentru Canelare si Tivire Tabla;
Parghie de actionare Manuala a arborelui de Bordurare Table;
Arbore inferior cu limitator reglabil;
Arbori de prelucrare cu rulmenti de precizie;
Cilindru cu lungimea de 140 mm;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2020  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL