Utilaj Manual Combinat 3 in 1 pt ROLUIT, INDOIT si TAIAT TABLE CM1000

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Masina Combinata Tinichigerie

Cod produs: UCT-CM1000

PRET: 925 € + TVA si Transport

Acest Utilaj Manual Combinat model CM1000 este echipat cu 3 functii de prelucrare a foilor metalice de Tabla de 1 metru lungime si grosimea maxima de 0,8 mm. Este prevazut cu role cu diametrul Ø42 mm pt Roluire Table, Abkant de Indoit Tabla si Ghilotina de Debitat Table.

Utilaj-ul Multifunctional 3 in 1 include role cu diametrul de Ø42 mm pt Roluire, Foarfeca Ghilotina pt Taiere si Abcant pt Indoire Table pt aplicatii in ateliere de Tinichigerie. Acest utilaj universal este ideal pt prelucrat accesorii precum Burlane, Jgheaburi, sau alte accesorii pt Tinichigerie. Unitatea Abkant realizeaza operatii de Indoire Table cu unghi de pana la 90°.

Rolele de Roluire sunt prevazute cu 3 caneluri ideale pt formarea buclelor de sarma si pt formarea tuburilor. Presa de Indoit si Ghilotina pot prelucra table pe intreaga latime a patului de prelucrare. Va rugam sa retineti ca pt materiale mai grele trebuie redusa capacitatea de prelucrare pt a beneficia de prelucrari calitative.

Acest dispozitiv este un utilaj versatil cu actionare manuala care permite taierea, indoirea si modelarea foilor metalice precum tabla din otel moale. Cu o capacitate de prelucrare de 1.000 mm lungime, acest utilaj combinat va economisi spatiu in cadrul atelierelor de tinichigerie, asigurand functiile a 3 tipuri de utilaje.

Constructia acestui utilaj 3 in 1 este realizata dintr-un cadru robust realizat din fier turnat fiind proiectat pt precizia in forfecare, roluirea tuburilor, conurilor si inelelor. Lama de taiere este reversibila, cu margine dubla. Utilaj-ul multifunctional de prelucrat table se monteaza pe un banc de lucru solid, apoi reglati aparatul si puneti materialul de prelucrat pt urmatoarele utilizari: forfecare, presare, franare, rularea tablei, rulare sarma si inele.

Caracteristici tehnice
Grosime maxima Tabla 0,8 mm
Lungimea de Indoire Tabla 1.000 mm
Unghi de Indoire pana la 90°
Diametrul rolelor Ø42 mm
Lungimea rolelor 1.040 mm
Caneluri de cablare (3) 5, 7 si 8 mm
Lungimea de Taiere Table 1.020 mm
Dimensiuni stift (5) 1*25mm, 1*38mm, 1*51mm, 1*102mm, 1*178mm, 1*254mm, 1*318 mm
Interval opritor spate 100 - 400 mm
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 1.200*370*560 mm
Dimensiuni de ambalare (L*l*h) 1.350*450*680 mm
Greutate 212 Kg.
Informatii suplimentare


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL