UTILAJ de PRESAT FALT pt BURLANE din TABLA 0,6 mm grosime ZGT-1250

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Utilaj de Faltuit Burlane

Cod produs: MFB-ZGT1250

PRET: X € + TVA si Transport

Acest Utilaj Manual de Faltuit model ZGT-1250 este ideal pt atelierele de Tinichigerie pt Presare Falt Burlane cu grosimea peretelui de 0,6 mm pe lungimea 1,25 metri. Are un mecanism de ondulare reglabil pe verticala si orizontala si poate Faltui Burlane cu diametrul minim de 80 mm.

UTILAJ-ul de FALTUIT este destinat pt realizarea operatiilor de Imbinari Cusatura prin presarea celor doua laturi / falturi ale burlanelor de scurgere sau a conductelor pt sisteme de ventilatie, cu acesta putandu-se prelucra BURLANE cu diametrul minim de 80 mm asigurand o lungime maxima de faltuire de 1,25 metri.

Este un utilaj potrivit pt Faltuit Burlane cu diferite diametre, operatiile realizate cu acesta caracterizandu-se printr-o calitate ridicata. Acest Utilaj Manual de Seritizat Burlane este prevazut cu 2 role prin intermediul carora se realizeaza operatia de Faltuire, rola superioara fiind actionata prin intermediul unei manivele asigurand un nivel redus de zgomot in timpul prelucrarii.

Pe acest Faltuitor Margini se pot prelucra Burlane si Conducte de Ventilatie realizate din diferite materiale metalice cu o grosime maxima a peretelui de pana la 0,6 mm. In comparatie cu alte utilaje de Faltuit Burlane existente pe piata de profil acest dispozitiv este prevazut cu un mecanism de FALTUIRE ce este reglabil atat in plan vertical cat si orizontal.

Este potrivita pt Presarea Falturilor pt Burlane cu diferite diametre, schimbarea facandu-se cu usurinta in doar 1-2 minute pt a trece de la un diametru la altul. Dimensiunile standard ale burlanului sunt Ø80 mm, 100 mm, 120 mm, 150 mm, 200 mm, dar se pot produce faltuiri pentru orice diametru solicitat, de la Ø80mm pana la Ø300 mm.

Caracteristici tehnice
Lungime de Faltuire Burlan 1.250 mm
Grosime maxima Tabla Burlan (Rm < 400 MPa) 0,6 mm
Diametrul minim al burlanului Ø80 mm
Greutate 90 Kg.
Prezentare video
Informatii suplimentare

Realizarea operatiei de Presare Falt cu acest Utilaj Manual de Faltuit Burlane se realizeaza prin introducerea burlanului anterior pregatit intre rolele de presare, in acest scop putandu-se deschide capatul axului.

Dupa inchiderea axului cele doua role inchid Faltuirea pe Burlan iar cu ajutorul manivelei de mana se invarte rola superioara, astfel burlanul trecand printre cele doua role si se realizeaza Presarea Faltului. Aceasta operatie se efectueaza in doua etape prin intoarcerea burlanului si repetarea operatiei pe cealalta margine a acestuia.


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL