UTILAJ Mecanizat pt BORDURARE si CANELARE TABLE de 1,2 mm ETB12

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Utilaj Bordurat Zencuit Table

Cod produs: UBZ-ETB12

PRET: 1.549 € + TVA si Transport

Acest Utilaj de Bordurat Table model ETB12 este o masina mecanizata profesionala echipata cu 4 perechi de role pt Canelare si Tivire Margini pt Tabla cu grosimea maxima de 1,2 mm. Este echipata cu motor de 0,75 kW, adancimea maxima de Bordurare ZIG foi de Tabla este de 200 mm.

Utilaj-ul de Bordurat Table asigura solutii tehnologice foarte avansate care garanteaza o prelucrare eficienta si precisa a tablelor din otel cu grosimea maxima de 1,2 mm. Acest dispozitiv electric de bordurat este ideal pt operatii de Canelare si Tivire Table pana la adancimea maxima de 200 mm, fiind un utilaj foarte stabil echipat cu arbore actionat de un motor electric cu puterea de 0,75 kW care asigura o productivitate ridicata in prelucrarea accesoriilor pt Tinichigerie.

Constructia acestui Utilaj Electric de Bordurat ZIG este realizata din fonta asigurand o stabilitate ridicata si prelucrarea materialelor fara deformare. Este echipat cu 4 seturi de role cu care se pot realiza operatii de BORDURARE ZIG, CANELARE si TIVIRE MARGINI pt prelucrare accesorii de Tinichigerie din TABLA de Otel, asigurand o prelucrare de precizie.

Acest Utilaj de Bordurat ZIG este un dispozitiv de inalta precizie datorita arborelui instalat in lagar fiind prevazut cu un limitator reglabil pe arborele inferior. Este prevazut cu un cilindru cu lungimea de 140 mm care are o viteza de prelucrare de 32 rotatii/minut.

Caracteristici tehnice
Grosimea maxima a materialului 1,2 mm
Adancime caneluri 200 mm
Lungimea cilindrului 140 mm
Viteza cilindrului 32 rot./min.
Puterea motorului 0,75 kW
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 100*45*135 mm
Informatii suplimentare

Acest UTILAJ MECANIZAT pt BORDURARE si CANELARE TABLE este echipat cu:
4 seturi de role pt Canelare si Tivire Margini Table;
Motor Electric de actionare cu puterea de 0,75 kW;
Cilindru cu lungimea de 140 mm si viteza de 32 rotatii/minut;
Limitator reglabil instalat pe arborele inferior;
Declaratie de conformitate EC;
Manual de instructiuni (TOD) in limba poloneza;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL