Utilaj MOTORIZAT de Roluit Table VALT pt Burlane si Jgheaburi ESR-1300 / 1,5E

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Utilaj Valt de Roluit Table

Cod produs: URV-ESR1300/1,5E

PRET: 2.289 € + TVA si Transport

Acest UTILAJ ROLUIT TABLE model ESR-1300 / 1,5E este o masina cu actionare ELECTRICA cu 3 role din otel destinata realizarii operatiilor de Roluire Table VALTURI din foi metalice de pana la 1,5mm grosime sub forma de Burlane, Jgheaburi, Rulouri si alte aplicatii de Tinichigerie.

Utilaj-ul Mecanizat este actionat electric fiind un VALT pt TINICHIGERIE cu care se pot fabrica diverse accesorii din Foi Metalice de Tabla cu o grosime maxima de 1,5 mm. Asigura o latime maxima de prelucrare de 1,3 metri iar prin intermediul celor 3 ROLE din otel inoxidabil se pot realiza prelucrari inalt calitative sub forma de Burlane, Jgheaburi, Cosuri de Fum, Tevi, Rulouri precum si alte aplicatii domestice in ateliere de Tinichigerie.

Utilaj-ul de Roluit Table este un Valt performant prevazut cu un motor electric cu puterea de 1,5 kW care asigura o productivitate ridicata si o eficienta sporita in prelucrarea tablelor. Se caracterizeaza printr-o manevrare usoara datorita manetelor cu actionare dubla pe cele 3 valturi pt indoirea otelului inoxidabil.

Actionare rolelor de prelucrare este facila de la pedala alimentata cu 24V. Valt-ul este prevazut cu un sistem de prindere a materialului de prelucrat care asigura manipularea usoara si confortabila in realizarea operatiilor de ROLUIRE TABLA. Utilaj-ul contine in pachet declaratie de conformitate dupa normele CE si un manual cu instructiuni de utilizare TOD in limba poloneza.

Caracteristici tehnice
Latimea maxima de lucru 1.300 mm
Grosime maxima material tabla 1,5 mm
Diametru valturi pline 75 mm
Puterea motorului 1,5 kW
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 1.900*550*1.100 mm
Greutate 250 Kg.


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL