UTILAJ PNEUMATIC de PRESAT FALT BURLANE Ø120 - 1000 mm LS13P

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Utilaj de Faltuit Burlane

Cod produs: MFB-LS13P

PRET: X € + TVA si Transport

Utilaj-ul de Presat Falt model LS 13P este un dispozitiv actionat Pneumatic cu ajutorul caruia se pot realiza operatii de Faltuire Burlane cu diametrul cuprins intre 120 - 1000 mm. Asigura o lungime de prelucrare de 1,3 metri si o forta de Presare de 1 Tona, fiind un ideal pt utilizarea industriala.

Acest UTILAJ ELECTRIC pt FALTUIT BURLANE este un dispozitiv performant cu Actionare PNEUMATICA ce asigura o lungime maxima de Seritizare de 1,3 metri. Are o forta de Presare de 1 Tona si poate realiza operatii de Faltuire Burlane si Conducte pt Sisteme de Ventilatie cu diametrul cuprins intre 120 si 1000 mm.

Este echipat cu un motor electric cu puterea de 0,37 kW si o pedala de picior pt actionarea pneumatica a echipamentului de Faltuire. Se caracterizeaza printr-o operare usoara prin intermediul unui piston de presare pneumatic, presiunea de lucru fiind de 8 bari.

Pedala de picior are rolul de a controla Faltuirea Marginilor Burlanelor si rotatia rolei de presare, acest Faltuitor fiind echipat cu cutie de viteze pt actionarea sistemului de presare care are o alunecare pe baza de rulment. Sistemul pneumatic este protejat prin intermediul unui filtru de aer.

Rolele de faltuire sunt realizate din otel calit garantand o prelucrare inalt calitativa. Acest Utilaj Pneumatic este potrivit pt Presarea Falturilor pt Burlane cu diferite diametre, schimbarea facandu-se cu usurinta in doar 1-2 minute pt a trece de la un diametru la altul.

Caracteristici tehnice
Lungime de Faltuire Burlan 1.300 mm
Diametrul minim al burlanului Ø120 mm
Diametrul maxim al burlanului Ø1.000 mm
Presiunea de lucru 8 bari
Forta de presare 1 TONA
Puterea motorului 0,37 kW
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 1.720*900*1.650 mm
Greutate 300 Kg.
Prezentare video


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL