UTILAJ UNIVERSAL Pneumatic pt STANTAT Foi de METAL de 3 mm MK 130 mm

Abkant Hidraulic

Ctg. Masina Combinata Tinichigerie

Cod produs: UCT-MK130MM

PRET: 3.021 € + TVA si Transport

Utilaj-ul Universal Combinat model MK130 este un dispozitiv cu Actionare Pneumatica destinat realizarii operatiilor de Stantare si Taiere a foilor metalice de Tabla cu grosimea maxima de 3 mm. Acest utilaj combinat are forta 2,2 Tone, asigurand un unghi de Taiere de 90°.

Masina Universala de Stantat foi de Metal asigura o dimensiune de stantare de 130*130 mm fiind un utilaj universal pneumatic foarte eficient si precis la stantarea foilor metalice de cea mai buna calitate.

Aceat Utilaj Pneumatic de Stantat Taiat poate realiza operatii universale de debitare table fiind ideala pt taierea foilor metalice cu grosimea de pana la 3 mm in unghi fix la 90°, avand cutite de taiere cu lungimea de 130 mm. Este un dispozitiv pneumatic ce se caracterizeaza prin operatii de inalta calitate, fiind foarte eficient si precis.

Cutitele de taiere realizate din otel calit iar constructia robusta a acestui utilaj pneumatic de Stantat Table asigura o prelucrare fara bavuri si fara deformarea muchiilor, cu acesta putandu-se realiza diverse forme de taieri table cu unghi la 90 grade precum profile cornier sau alte forme diverse.

Este destinat utilizarii intensive la nivel industrial de catre utilizatorii profesionisti, garantand o productie ridicata si prelucrari de precizie. Masa de prelucrare de dimensiuni mari (600*460 mm) usureaza prelucrarea foilor metalice, cu aceasta UTILAJ COMBINAT de STANTAT putandu-se prelucra TABLE cu grosimi de pana la 3 mm, capacitatea de Taiere in UNGHI fiind de 130*130 mm.

Caracteristici tehnice
Grosimea maxima a materialului 3 mm
Lungimea maxima de extrudare la 90° 130 mm
Unghiul de taiere 90°
Forta maxima de taiere 2,2 Tone
Dimensiunea mesei de lucru 600*460 mm
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 630*660*1.270 mm
Greutate 170 Kg.
Informatii suplimentare

Accesorii standard UTILAJ PNEUMATIC COMBINAT de STANTAT si TAIAT TABLE:
• Set de cutite din otel calit;
Pedala de picior pt actionarea pneumatica a utilajului;
Limitatoare pt materialul de prelucrat;
Dispozitive de blocare limitatoare;
Scala gradata pt fixarea limitatoarelor;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL