UTILAJ Universal Actionat PNEUMATIC pt DECUPARE COLTURI 90 PCK150

Abkant Hidraulic

Ctg. Masina de Decupat Colturi

Cod produs: MDC-PCK150

PRET: 3.199 € + TVA si Transport

Acest Utilaj Universal Pneumatic model PCK150 are o forta de taiere de 2,2 TONE si este destinat utilizarii in atelierele profesionale de Prelucrare Tinichigerie pt operatii de DECUPARE COLTURI de 150*150 mm cu Unghi Fix la 90° din TABLA cu grosimea maxima de 2 mm.

Acest UTILAJ PNEUMATIC este destinata utilizarii intensive la nivel industrial de catre utilizatorii profesionisti, garantand o productie ridicata si prelucrari de precizie. Este un dispozitiv de DECUPAT COLTURI cu dimensiunea de 150*150 mm cu actionare prin pedala de picior, putand Decupa Colturi in Unghi Fix la 90° din Tabla cu grosimea maxima de 2 mm.

Constructia robusta si cutitele realizate din otel calit asigura o prelucrare fara bavuri si fara deformarea marginilor, acest utilaj pneumatic fiind ideal pt diverse forme de decupare table cu unghi la 90 grade pt prelucrare de profile cornier sau alte diverse forme. Se caracterizeaza prin operatii de inalta calitate, fiind foarte eficient si precis.

Este echipat cu o Masa de prelucrare de dimensiuni mari (595*455 mm) ce usureaza prelucrarea foilor metalice, cu acest Utilaj Pneumatic pt Decupare Colturi putandu-se TAIA TABLE cu grosimi de pana la 2 mm, capacitatea de Taiere in UNGHI fiind de 150*150 mm.

Caracteristici tehnice
Unghi de Decupare Colturi Table 90°
Capacitate Decupare in Unghi 90° 150*150 mm
Grosime maxima de Decupare Colturi (40 Kg/mm²) 2 mm
Dimensiuni masa de lucru 595*455 mm
Forta maxima de taiere colturi 2,2 Tone
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 600*660*1.260 mm
Greutate aproximativa 165 Kg.
Informatii suplimentare

Acest Utilaj de Decupat Colturi cu Actionare Pneumatica pt Prelucrari Tinichigerie este echipat standard cu:
• Set de cutite din otel calit;
Pedala de picior pt actionarea pneumatica a utilajului;
Limitatoare pt materialul de prelucrat;
Dispozitive de blocare limitatoare;
Scala gradata pt fixarea limitatoarelor;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2019  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL