Utilaj de INDOIT TABLE Otel 1 mm grosime pe 2 ml ABKANT ZG 2000/1,2

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Abkant Manual Tinichigerie

Cod produs: AMT-ZG2000/1,2

PRET: 2.210 € + TVA si Transport

Acest Abkant Manual de Indoit Tabla model ZG-2000/1,2 este un utilaj pt Tinichigerie cu ajutorul caruia se pot plia foi metalice cu grosimea de pana la 1 mm pe o lungime maxima de 2,15 m. Este un utilaj robust ce asigura prelucrari de inalta calitate, unghiul maxim de indoire fiind de 135°.

ABKANT-ul MANUAL de INDOIT TABLA este un utilaj destinat utilizatorilor profesionisti din atelierele de prelucrari metalice pt Tinichigerie si reparatii. Este prevazut cu o traversa superioara cu lama ascutita ideala pt realizarea aplicatiilor uzuale de Indoire a foilor metalice pt confectionarea de accesorii pt acoperisuri din Tigla Metalica precum pazii, dolii, coame, burlane, jgheaburi, parazapezi, contravanturi, precum si alte accesorii ce pot fi confectionate din foi metalice.

Acest Abkant Manual ofera numeroase posibilitati de Indoire datorita sinei superioare ascutite. Asigura o lungime maxima de Indoire Tabla de 2,15 metri si poate prelucra Foi Metalice din Otel de pana la 1 mm grosime. Este prevazut cu o scala gradata pt reglarea unghiului de PLIERE intre 0 - 135°, asigurand o capacitate mare de lucru.

Constructia robusta a acestui Abkant Tinichigerie garanteaza lucrul fara vibratii sau torsiune. Actionarea traversei de Indoire se realizeaza prin intermediul celor doua manete ale parghiei manuale. Optional, acest Abcant poate fi echipat cu o Foarfeca cu role pt Taierea Tablei pe intreaga lungime de prelucrare.

Caracteristici tehnice
Lungimea / latimea maxima de indoire a tablei 2.150 mm
Grosime maxima tabla din otel Rm < 400 MPa 1,0 mm
Unghi maxim de indoire a tablei 135°
Dimensiuni margine de Indoire 20 mm
Greutate masina 250 Kg.


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL