VALT MANUAL cu Role pt ROLUIT TABLE de 1,2 mm grosime pe 1ml BR1000/60

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Utilaj Valt de Roluit Table

Cod produs: URV-BR1000/60

PRET: 1.655 € + TVA si Transport

Valtul Manual de Roluit Table model BR1000*60 este o Masina de Roluire Table de pana la 1 metru lungime cu actionare manuala ce este recomandata pentru utilizare in modelarie, constructii metalice si lucrari de santier. Cu acest Valt se pot prelucra table de 1,2 mm grosime.

Masina de Roluit este ideala pt atelierele de productie accesorii tinichigerie precum Burlane, Jgheaburi, Rulouri, Cosuri de Fum sau alte aplicatii din Table. Cu ajutorul acesteia se pot realiza operatii de Roluire Table din otel moale cu lungimea maxima de 1 metru si 1,2 mm grosime. Constructia acestui Valt Manual este realizata din otel si fonta, asigurand astfel o stabilitate sporita in realizarea operatiilor de Roluire Table pt Tinichigerie.

Aceasta Masina pt prelucrat Tabla este echipata cu VALTURI cu diametrul de 60 mm cu alunecare superioara, acestea fiind prevazute cu caneluri care permit indoirea cablurilor din sarma. Rolele de Valtuire Tabla sunt folosite pt rularea foilor metalice in forme curbe si cilindrice, materialul de prelucrat fiind prins intre doua role, roluirea realizandu-se cand acesta intra in contact cu cea de-a treia rola.

Roluirea materialului in forma cilindrica are o capacitate de 1,5 ori mai mare decat diametrul rolei superioare, fiind adesea cel mai strans diametru realizabil. Rezultatele variaza in functie de grosimea tablei, latimea, rezistenta la tractiune si nivelul de expertiza al acestuia.

Caracteristici tehnice
Lungimea maxima de lucru 1.000 mm
Grosime maxima material tabla 1,2 mm
Diametru valturi 60 mm
Tip Rulouri cu alunecare superioara
4 Bare Caneluri 2, 3, 6 si 8 mm
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 1.420*550*1.080 mm
Dimensiuni de ambalare (L*l*h) 1.500*630*1.200 mm
Greutate 250 Kg.
Informatii suplimentare


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL