VALT MANUAL pt ROLUIRE TABLE de 2ml pt Burlane si Jgheaburi ZGS 2000

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Utilaj Valt de Roluit Table

Cod produs: URV-ZGS2000

PRET: 2.500 € + TVA si Transport

Masina Manuala de Roluit model ZGS2000 este un VALT profesional pt prelucrarea manuala a tablei cu ajutorul caruia se pot realiza operatii de ROLUIRE TABLA de pana la 2 metri lungime pt modelarie, lucrari de santier si Tinichigerie pt Productie Burlane, Jgheaburi si Rulouri.

VALT-ul MANUAL de ROLUIT este ideal pt productia accesoriilor de Tinichigerie precum RULOURI, BURLANE si JGHEABURI putand prelucra foi de TABLA cu lungimea maxima de 2.050 mm.

Este prevazut cu o rola superioara cu canelura frezata care poate fi demontata, operatiile de Roluire Table fiind foarte precise si inalt calitative. Cu acest Valt Manual se pot prelucra Table de otel (Rm <400 MPa) cu grosimea maxima de 0,6 mm, cu ajutorul acestuia putandu-se realiza Burlane cu diametrul minim de Ø100 mm.

Acest Valt Manual de Roluit Table pt Tinichigerie are o constructie robusta ce asigura stabilitate si precizie in prelucrare, fiind potrivit pt prelucrarea accesoriilor de acoperis precum Jgheaburi sau Burlane.

Caracteristici tehnice
Lungime de Indoire 2.050 mm
Grosime maxima Tabla pt Roluire 0,6 mm
Diametrul valturilor 2*Ø90 mm, 1*Ø70 mm
Diametrul minim de prelucrare a burlanului Ø100 mm
Greutate 480 Kg.


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL