UTILAJ Manual ZGR1400/2 pt PLIAT TABLE Groase 2 mm pe lungimea 1,4 m

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Abkant Manual Tinichigerie

Cod produs: AMT-ZGR1400/2

PRET: 1.699 € + TVA si Transport

Acest ABCANT pt TINICHIGERIE model ZGR 1400/2 este un utilaj de PLIAT TABLE cu actionare manuala cu ajutorul caruia se pot Indoi foi metalice cu grosimea maxima 2 mm pe lungime de pana la 1,4 metri. Este prevazut cu cutite lise pt Indoire si foarfeca rotativa pt taiere.

Utilaj-ul Manual de Indoit Tabla este ideal pt atelierele de prelucrari metalice in realizarea accesoriilor de Tinichigerie pt acoperisuri precum pazii, dolii, coame, contravanturi, parazapezi precum si a altor accesorii pt acoperisuri tip Tigla Metalica. Este prevazut cu o lama superioara ascutita care asigura numeroase posibilitati de Indoire a foilor metalice.

Cu acest ABKANT se pot Indoi Table Groase de 2 mm pe o lungime maxima de lucru de 1,4 metri. Este prevazut cu o scala gradata pt masurarea unghiului de Pliere Tabla intre 0 si 145°, acest utilaj caracterizandu-se printr-o executie precisa a indoirii, versatilitate si flexibilitate.

Deschiderea traversei de Indoire se realizeaza in 3 pozitii pana la maxim 100 mm. Abkant-ul Manual pt Tinichigerie este destinat in special pt realizarea aplicatiilor uzuale de Indoire a foilor metalice, operatiunea de Pliere realizandu-se prin ridicarea celor doua manete ale parghiei de actionare cu care este echipat. In dotarea standard este inclusa o Foarfeca cu Role pt Taierea Foilor Metalice pe intraga lungime de lucru.

Are o constructie robusta cu falci ascutite ce garanteaza realizarea operatiunilor de Indoire fara vibratii sau torsiune, reglarea falcii superioare realizandu-se usor si rapid. Acest ABCANT MANUAL are o capacitate mare de lucru si faciliteaza fixarea piesei de prelucrat cu ajutorul unui mecanism special de prindere.

Caracteristici tehnice
Lungimea / latimea maxima de indoire a tablei 1.400 mm
Grosime maxima tabla din otel 2 mm
Unghi maxim de indoire a tablei 145°
Tip cutite de Pliere Tabla cutite lise
Dimensiuni margine de Indoire 24 mm
Deschiderea maxima a grinzii de Indoire Tabla 100 mm
Foarfece rotativa de Taiere Tabla inclusa
Greutate masina 190 Kg.
Prezentare video


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL