Dispozitiv CB16-32 de INDOIT si INDREPTAT Bare FIER BETON Ø32 mm

Abkant Hidraulic

Ctg. Scula Manuala Taiat Fier Beton

Cod produs: SMT-CB16-32

PRET: X € + TVA si Transport

Dispozitiv-ul Electric model CB16-32 este o Cheie Portabila de Indoit si Indreptat Otel Beton cu diametrul maxim de 32 mm. Aceasta Cheie Electrica pt Fasonat este echipata cu motor monofazat de 1,1 kW si manere pt manipularea usoara si precisa a echipamentului de Indoire.

Cu ajutorul acestui Dispozitiv Electric se pot realiza diferite aplicatii de INDOIRE si INDREPTARE Bare din FIER BETON pt santiere de CONSTRUCTII. Asigura o putere hidraulica de tragere de 10,8 Tone si o putere de apasare de 15,5 Tone.

Aceasta Scula Portabila este o CHEIE ELECTRICA ideala pt lucrari mici de INDOIRE si INDREPTARE Bare din FIER BETON. Are o constructie robusta si puternica ce asigura eficienta in productie si o Indoire precisa si rapida. Scula Portabila este echipata cu un motor electric monofazat cu puterea de 1,1 kW ce asigura o putere hidraulica pt Indoire si Indreptare de 10 Tone, putand prelucra FIER BETON cu diametrul pana la 32 mm.

Este echipata standard cu o supapa de siguranta pt oprirea in caz de urgenta si un cablu electric cu stecher care permite utilizarea echipamentului la distanta fata de sursa de alimentare. Are inclusa o pompa hidraulica actionata de motor monofazat si un piston actionat de uleiul sub presiune al pompei. Este livrata standard intr-o cutie din plastic.

Caracteristici tehnice
Diametru de Fasonare Fier Beton (65 Kg/mm²) Ø32 mm
Putere motor electric 1,1 kW
Tensiune de alimentare 230V
Frecventa 50 Hz.
Tip motor monofazat
Putere hidraulica la tragere 10,8 Tone / 550 Bari
Putere hidraulica la apasare 15,5 Tone / 550 Bari
Greutate 21,6 Kg.
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 570*270*230 mm


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL