DISPOZITIV Portabil cu Maner Superior pt TAIERE FIER BETON Ø18 mm CT18

Abkant Hidraulic

Ctg. Scula Manuala Taiat Fier Beton

Cod produs: NIR-415

PRET: X € + TVA si Transport

Dispozitiv-ul Portabil model CT18 este un Utilaj Manual pt Taiere Fier Beton foarte usor de manevrat si transportat cu care se pot Debita Bare din Otel Beton cu diametrul maxim Ø18 mm. Acest utilaj manual asigura o putere de 14 Tone si este prevazut cu maner superior pt manipulare.

Este echipat cu o pompa hidraulica actionata de un motor electric monofazat de 1,1 kW si un piston ce este actionat de uleiul sub presiune al pompei fiind ideal pt realizarea operatiilor de DEBITARE Bare FIER BETON cu diametrul maxim de 18 mm.

Are inclus in dotarea standard un cap fix cu lame pentru freze, o supapa de siguranta pt oprirea in caz de urgenta si un cablu electric cu stecher care permite utilizarea acestei SCULE MANUALE pt DEBITAT OTEL BETON la distanta fata de sursa de alimentare.

Dispozitivul Portabil este o FOARFECA ELECTRICA folosita in Constructii pentru Debitarea Otelului Beton. Are un cap de TAIERE fabricat din otel turnat ce garanteaza o putere si durata de functionare mai mare, inlaturand riscul unor ruperi sau deformari. Corpul din otel turnat este astfel construit pt a suporta lovituri si caderi.

Ansamblul piston-cilindru pompa este special tratat pt a rezista la cele mai mari eforturi si tensiuni de Taiere Otel Beton cu o uzura minima. Lamele de Debitate sunt fabricate din otel special tratat cu 4 taisuri si au o durata lunga de viata. Surubul de reglare faciliteaza alinierea barei cu cutia de taiere. Este fabricat cu dubla izolatie in vederea utilizatii in locuri in care nu exista inpamantare.

Acest Dispozitiv Manual de Taiat Fier Beton este foarte eficient pe santiere de constructii datorita usurintei cu care se poate utiliza si transporta, cu ajutorul acestuia putandu-se realiza orice lucrare de la taiere simpla la taieri multiple. Este furnizat intr-o cutie de plastic.

Caracteristici tehnice
Diametru de Debitare Fier Beton (65 Kg/mm²) Ø18 mm
Putere motor electric 1,1 kW
Tensiune de alimentare 230V
Frecventa 50 Hz.
Tip motor monofazat
Putere hidraulica 14 Tone / 560 Bari
Greutate 9 Kg.
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 400*120*240 mm


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL