FOARFECA Electro Hidraulica CT32 pt DEBITARE OTEL BETON Ø32 mm

Abkant Hidraulic

Ctg. Scula Manuala Taiat Fier Beton

Cod produs: SMT-CT32

PRET: X € + TVA si Transport

Foarfeca Electrica model CT32 este un Dispozitiv Portabil pt Debitare Otel Beton foarte usor de manevrat si transportat cu care se pot Taia Bare din Fier Beton cu diametrul maxim Ø32 mm. Acest utilaj manual asigura o putere de 46 Tone si este prevazut cu maner superior pt manipulare.

Dispozitivul Portabil CT32 este o FOARFECA ELECTRICA folosita in Constructii pentru Taierea Otelului Beton. Are un cap de DEBITARE fabricat din otel turnat ce garanteaza o putere si durata de functionare mai mare, inlaturand riscul unor ruperi sau deformari. Corpul din otel turnat este astfel construit pt a suporta lovituri si caderi.

Aceasta FOARFECA ELECTRICA este echipata cu o pompa hidraulica actionata de un motor electric monofazat de 1,15 kW si un piston ce este actionat de uleiul sub presiune al pompei fiind ideal pt realizarea operatiilor de TAIERE Bare OTEL BETON cu diametrul maxim de 32 mm.

Are inclus in dotarea standard un cap fix cu lame pentru freze, o supapa de siguranta pt oprirea in caz de urgenta si un cablu electric cu stecher care permite utilizarea acestei SCULE MANUALE pt DEBITAT OTEL BETON la distanta fata de sursa de alimentare.

Ansamblul piston-cilindru pompa este special tratat pt a rezista la cele mai mari eforturi si tensiuni de Taiere Otel Beton cu o uzura minima. Lamele de Debitate sunt fabricate din otel special tratat cu 4 taisuri si au o durata lunga de viata. Surubul de reglare faciliteaza alinierea barei cu cutia de taiere. Este fabricat cu dubla izolatie in vederea utilizatii in locuri in care nu exista inpamantare.

Foarfeca Electro Hidraulica de Debitat Fier Beton este foarte eficienta pe santiere de constructii datorita usurintei cu care se poate utiliza si transporta, cu ajutorul acesteia putandu-se realiza orice lucrare de la taiere simpla la taieri multiple. Este furnizata intr-o cutie de plastic.

Caracteristici tehnice
Diametru de Debitare Fier Beton (65 Kg/mm²) Ø32 mm
Putere motor electric 1,15 kW
Tensiune de alimentare 230V
Frecventa 50 Hz.
Tip motor monofazat
Putere hidraulica 46 Tone / 650 Bari
Greutate 27 Kg.
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 560*350*180 mm


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL