MASINA Electro Hidraulica Portabila CT26 pt DEBITAT FIER BETON Ø26 mm

Abkant Hidraulic

Ctg. Scula Manuala Taiat Fier Beton

Cod produs: SMT-CT26

PRET: X € + TVA si Transport

Masina Electro Hidraulica model CT26 este un Dispozitiv Portabil echipat cu Pompa Hidraulica cu puterea de 32 Tone ce poate DEBITA FIER BETON cu diametrul 26 mm. Este prevazuta cu Maner Superior si un motor de 1,15 kW fiind ideala pt Taiere Otel Beton pt Constructii.

Aceasta Scula Electrica este echipata standard cu un cap fix cu lame pentru freze, o supapa de siguranta pt oprirea in caz de urgenta si un cablu electric cu stecher care permite utilizarea echipamentului la distanta fata de sursa de alimentare. Are inclusa o pompa hidraulica actionata de motor monofazat si un piston actionat de uleiul sub presiune al pompei.

Dispozitiv-ul Manual pt Constructii este o FOARFECA ELECTRICA ce asigura o capacitate de Taiere Bare din Fier Beton cu diametrul pana la 26 mm si este ideala pt a fi folosita in Constructii pt realizarea de Armaturi. Capul de Taiere este realizat din otel turnat si garanteaza o putere sporita si o utilizare indelungata, inlaturand riscul unor ruperi sau deformari.

Constructia robusta este reprezentata de un corp din otel turnat special construit pt a fi rezistent la lovituri sau caderi, acesta avand o izolatie dubla in vederea utilizarii in locuri in care nu exista impamantare.

Lamele pt Taierea Fierului Beton sunt fabricate din otel special tratat cu 4 taiusuri si au o durata lunga de viata. Alinierea barei de prelucrat este facilitata de un surub de reglare ce o fixeaza pe cutia de taiere iar ansamblul piston-cilindru pompa este special tratat pt a rezista la cele mai mari eforturi si tensiuni de Taiere Otel Beton cu o uzura minima.

Cu aceasta MASINA Electro Hidraulica de Debitat Otel Beton se pot realiza operatii de TAIERE chiar si in spatii mai restranse datorita constructiei sale de mici dimensiuni, fiind o Foarfeca ideala pt santierele de Constructii datorita usurintei cu care se poate utiliza si transporta. Se livreaza standard intr-o cutie de plastic.

Caracteristici tehnice
Diametru de Taiere Fier Beton (65 Kg/mm²) Ø26 mm
Putere motor electric 1,15 kW
Tensiune de alimentare 230V
Frecventa 50 Hz.
Tip motor monofazat
Putere hidraulica 32 Tone / 500 Bari
Greutate 25 Kg.
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 540*330*170 mm


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL