MASINA Trifazata 1716 pt PRODUCTIE ETRIERI din FIER BETON

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Utilaj pt Confectionat Etriere

Cod produs: MCE-FS1716

PRET: 2.529 € + TVA si Transport

UTILAJ de Confectionat ETRIERI FealSeam 1716 pt Indoit Bare din Fier Beton cu diametrul de pana la 16 mm. Este echipat cu Motor Trifazat de 1,5 kW ce asigura o viteza de procesare de 21 rot./minut, fiind ideala pt Santiere de Constructii de mici dimensiuni pt Prelucrare Elemente Armaturi.

Aceasta Masina de Confectionat Etrieri este destinata santierelor de Constructii de mici dimensiuni pt realizare Armaturi Fier Beton. Este prevazuta cu Motor Electric Trifazat cu puterea de 1,5 kW, cutie de viteze cu angrenaje si pinioane din otel calit cu ax de conducere pt a procesa mai rapid diferite tipuri de ETRIERI din BARE de OTEL pt ARMARE.

Masina este fabricata de FEAL PROGETTI Italia fiind disponibila cu Motor Trifazat sau cu Motor Monofazat in versiunea 1716M. Constructia masinii este robusta fiind prevazuta cu 4 picioare detasabile in timpul transportului, set de tufe, pivoti, pedala de picior pt controlul de la distanta al operatiilor si dispozitiv de INDOIRE ETRIERI. Datorita dimensiunilor sale si a capacitatii de Indoire este potrivita pt Santierele de Constructii de mici dimensiuni.

Utilajele de Indoit Etrieri sunt fabricate cu bord de control avand componente de inalta calitate, IP54 rezistent la apa, micro-comutator, butoane de urgenta si cu comutator si sigurante magneto-termice pt protectia motorului la suprasarcina.

Caracteristici tehnice
Diametru maxim Bara Fier Beton 65 kg/mm² Ø 16 mm
Diametru minim Bara Fier Beton 65 kg/mm² Ø 4 mm
Diametru maxim Bara Fier Beton 85 kg/mm² Ø 14 mm
Diametru minim Bara Fier Beton 85 kg/mm² Ø 4 mm
Viteza de procesare 21 rot./min.
Puterea motorului 1,5 kW, 2 CP
Tip motor trifazat
Tensiune de alimentare 400V, 50 Hz.
Nivel de zgomot 75 dB (A)
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 800*700*960 mm
Greutate 170 Kg.
Exemple de ETRIERI din FIER BETON
Prezentare video

Informatii suplimentare

Aceasta MASINA TRIFAZATA de CONFECTIONAT ETRIERE din Bare de FIER BETON este un Utilaj profesional de INDOIT pt Santierele de CONSTRUCTII, fiind prevazuta standard cu urmatoarele accesorii:
1 Pivot patrat;
2 Pivoti pt Indoire Etriere;
3 Pivoti Arbusti Mari;
1 Set de Arbusti cu diametrul de 50 / 60 mm;
1 Bloc de Atac;
1 Dispozitiv de Masurare Etrieri Fier Beton;
1 Pedala de Picior pt controlul masinii de la distanta;

Fisiere:
Date tehnice Utilaj Trifazat pt Confectionat ETRIERI FIER BETON 1716 (fisier PDF)


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL