UNELTE de INDOIT FIER 1718 pt Productie ETRIERE MARI cu 20 Unghiuri

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Utilaj pt Confectionat Etriere

Cod produs: MCE-FS1718

PRET: 4.913 € + TVA si Transport

MASINA de INDOIT FIER BETON model FealSeam 1718 este ideala pt Santierele de Constructii de Mari Dimensiuni, putand realiza ETRIERE MARI din Bare cu diametrul maxim de 16 mm. Este prevazuta cu Calculator Selector cu pana la 20 Unghiuri de prelucrare a barelor din fier beton.

Masina de Confectionat Etriere Mari este un dispozitiv profesional cu Calculator Selector 20 Unghiuri destinat santierelor de Constructii de mari dimensiuni pt realizarea Armaturilor din Fier Beton. Este un utilaj fabricat de Feal Progetti Italia fiind prevazut cu Motor Electric cu puterea de 1,5 kW, cutie de viteze cu angrenaje si pinioane din otel calit cu ax de conducere pt a procesa mai rapid diferite tipuri de ETRIERI MARI .

Constructia masinii este robusta fiind prevazuta cu roti pt deplasari scurte in cadrul santierului. De asemenea, aceasta Masina de Indoit Fier Beton pt Productia de Etriere Mari este echipata standard cu un set de tufe, pivoti, pedala de picior pt controlul de la distanta al operatiilor si dispozitiv de FASONAT ETRIERI.

Datorita dimensiunilor sale si a capacitatii de Indoire este potrivita pt Santierele de Constructii de Mari dimensiuni. Masina poate fi controlata prin intermediul unui panou de control prevazut cu elemente de inalta calitate pt operarea masinii: IP54 rezistent la apa, micro-comutator, butoane de urgenta si cu comutator si sigurante magneto-termice pt protectia motorului la suprasarcina.

Caracteristici tehnice
Diametru maxim Bara Fier Beton 65 kg/mm² Ø 16 mm
Diametru minim Bara Fier Beton 65 kg/mm² Ø 4 mm
Diametru maxim Bara Fier Beton 85 kg/mm² Ø 14 mm
Diametru minim Bara Fier Beton 85 kg/mm² Ø 4 mm
Viteza de procesare 18 rot./min.
Puterea motorului 1,5 kW, 2 CP
Tip motor monofazat
Tensiune de alimentare 400V, 50 Hz.
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 920*900*850 mm
Greutate 280 Kg.
Exemple de ETRIERI din FIER BETON ce pot fi realizati cu Masina de Indoit 1718
Prezentare video

Informatii suplimentare

MASINA de INDOIT FIER BETON Feal Seam 1718 pt Confectionat ETRIERE MARI pt Santierele de CONSTRUCTII, este prevazuta standard cu urmatoarele accesorii:
1 Pivot Cot ETRIER;
2 Pivoti Arbusti Mari;
1 Set cu 2 Arbusti cu diametrul de 50 si 60 mm;
1 Bloc de Atac;
1 Dispozitiv de Masurare Etrieri Fier Beton;
1 Pedala de Picior pt controlul masinii de la distanta;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL