Masina Automata pt FASONAT ETRIERE de FIER BETON din Colac MSU12

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Masina Fasonat Fier Beton

Cod produs: NIR-472

PRET: 44.900 € + TVA si Transport

UTILAJ-ul Automat MSU12 este o Masina pt FASONAT ETRIERE din FIER BETON din Colac cu Programare Numerica. Aceasta masina automata este o linie ce ofera posibilitatea de lucru simultan cu 1 sau 2 colaci de fier beton, avand si o unitate de indreptat fier beton striat.

Aceasta MASINA AUTOMATA de INDOIRE FIER BETON este destinata santierelor de Constructii de Mari dimensiuni cat si fabricilor de Productie a Elementelor din Fier Beton pt Constructii precum Etrieri, Spirale si Cercuri pt Armaturi, asigurand o tehnologie avansata pt fabricarea etrierilor de armare.

Masina de Fasonat Etriere din Fier Beton este controlata de servomotoare electrice digitale, pe aceasta linie automata putandu-se indoi bare din fier beton cu diametrul maxim pana la 12 mm, putand produce in mod continuu un tip diferit de forma 2D.

Este un utilaj de indoit fier beton foarte usor de operat ce asigura o capacitate de productie de pana la 1200 bucati / ora. Pe aceasta masina se pot indoi bare din fier beton de 6 - 12 mm (o singura bara) si 6 - 10 mm (doua bare simultan).

Caracteristici tehnice
Capacitate de Indoire 1 Bara din Fier Beton 6 - 12 mm
Capacitate de Indoire simultana 2 Bare Fier Beton 6 - 10 mm
Unghiul maxim de Indoire 200°
Viteza maxima de Indoire 1.200°/secunda
Viteza maxima de tragere 80 m/minut
Lungime maxima etriere 800 mm
Lungime minima etriere 80 mm
Capacitate maxima de productie 1.200 bucati / minut
Toleranta la lungime ± 1 mm / mm
Tipul de antrenare pt Indoire Fier Beton Servomotor
Tipul de antrenare pentru transport bare Servomotor
Tipul de antrenare pentru Taiere Fier Beton Electromotor
Display 10,4"
Tip panou de control Touchscreen
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 6.500*1.400*2.300 mm
Prezentare video

Informatii suplimentare

Este echipata cu un ecran tactil de 10,4" pe care se realizeaza programarea numerica fiind prevazuta cu un sistem de control Yaskawa, ABB.


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL