Utilaj RM 12 pt INTINS FIER BETON din COLAC si Indreptat BARE Otel Striat

Abkant Hidraulic

Ctg. Masina Intins Fier din Colac

Cod produs: MIF-GARM12

PRET: 30.000 € + TVA si Transport

Utilaj-ul de INTINS FIER BETON din COLAC model RM 12 este un utilaj constructii de Indreptat Bare din Otel Striat pt Armaturi ce functioneaza cu otel beton neted sau striat cu diametrul de pana la 12 mm, dupa un program ce stabileste lungimea si numarul barelor ce urmeaza a fi prelucrate.

Aceasta Masina de Intins Fier Beton din Colac este fabricata de Galanos Grecia si este un utilaj ideal pt utilizarea in cadrul santierelor de constructii de dimensiuni mari sau pt activitati de Prelucrare Fier Beton pt Constructii. Cu ajutorul acesteia se pot Indrepta Bare din Otel Striat si Otel Lis pt Armaturi constructii, se pot Intinde Bare Fier Beton din Colac si se pot Taia la lungime bare din Fier Beton Striat cu diametrul maxim de 12 mm.

Masina de Indreptat Bare Otel Striat pt Armaturi Constructii este prevazuta cu un motor puternic de 7,5 kW, alimentat la curent trifazat cu tensiunea electrica de 400V si asigura o capacitate de productie medie de 4 - 12 Tone in 8 ore.

Masurarea lungimii pieselor din Fier Beton se realizeaza Automat din computer iar viteza maxima de alimentare automata a pieselor de prelucrat ajunge la 45 ml/min. Operarea acestei Masini de Intins Fier Beton din Colac este usoara, datorita functionarii la modul automat fiind nevoie de un singur operator care sa programeze si sa supravegheze derularea intregului proces de prelucrare a barelor din fier beton si otel striat pt armaturi.

Caracteristici tehnice
Diametre de prelucrare cu bare 650n/mm² (numar piese de alimentare*diametru) 1*Ø4 mm, 1*Ø6mm, 1*Ø10 mm
Diametre de prelucrare cu bare 450n/mm² (numar piese de alimentare*diametru) 1*Ø12 mm
Puterea motorului 7,5 kW la 380V
Tensiune de alimentare 400V
Tip alimentare trifazata
Tensiune electrica panou de comanda 24V
Viteza de propulsie a otelului 70 metri/minut
Viteze de lucru 1
Masurarea lungimii pieselor automata din calculator
Capacitate de productie medie 4 - 12 Tome/8 ore
Precizia masuratorii ± 5 mm
Operatori / masina 1
Viteza maxima de alimentare 45 ml/min
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 1.500*550*1.200 mm
Spatiu de lucru necesar 1.800*3.000 mm
Dimensiuni de ambalare pt transport (L*l*h) 1.600*800*1.500 mm
Greutate 800 kg.
Greutate de transport 900 kg.
Prezentare video

Informatii suplimentare


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL