Masina FS 1777 de Confectionat Automat SPIRALE si CERCURI din FIER BETON

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Masina Indoit Spirale si Cercuri

Cod produs: MSC-FS1777

PRET: 5.168 € + TVA si Transport

MASINA de INDOIT model FealSeam 1777 este un Utilaj Constructii ce poate procesa bare otel de armare pt Confectionat SPIRALE si CERCURI din Fier Beton. Masina este echipata cu un motor puternic de 3,7 / 4,5 kW si poate procesa Bare din Fier Beton cu diametrul Ø6 - 32 mm.

Masina pt Confectionat Spirale si Cercuri fabricata de Feal Seam Italia este un utilaj profesional destinat santierelor de constructii cu ajutorul caruia se pot procesa Bare de Otel de Armare pt confectionarea spiralelor si cercurilor cu diametrul minim de 140 mm si diametru maxim nelimitat. Este un utilaj destinat realizarii de elemente pt Armare ce poate lucra atat in plan vertical cat si in plan orizontal pt Indoit Spirale Lungi.

Acest Utilaj este destinat santierelor de mari dimensiuni fiind dotat cu un motor electric de 3,7 / 4,5 kW, cutie de viteze si pinioane din otel calit cu ax de conducere pt procesarea barelor de otel pt armare si efectuarea rapida a diferitelor tipuri de spirale si cercuri.

Datorita motorului puternic si reductorului cu doi arbori de rotatie actionat prin buton, se pot atinge randamente ridicate in realizarea spiralelor si cercurilor din Fier Beton. Cu aceasta masina pt santiere constructii se pot indoi bare din otel cu duritatea de 65 kg/mm² si 85 kg/mm² cu diametrul cuprins intre 6 - 32 mm.

Caracteristici tehnice
Numar de Bare din Fier Beton Otel 1
Diametru minim Bara Fier Beton 65 Kg/mm² Ø 6 mm
Diametru maxim Bara Fier Beton 65 Kg/mm² Ø 32 mm
Diametru minim Bara Fier Beton 85 Kg/mm² Ø 6 mm
Diametru maxim Bara Fier Beton 85 Kg/mm² Ø 32 mm
Diametru minim Spirale si Cercuri din Fier Beton Ø 140 mm
Diametru maxim Spirale si Cercuri din Fier Beton Ø nelimitat
Viteza de procesare 11 / 22 rot./min.
Puterea motorului 3 kW, 4 CP
Tip motor trifazat
Tensiune de alimentare 400V, 50 Hz.
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 950*900*900 mm
Greutate 350 Kg.
Prezentare video
 
Informatii suplimentare

MASINA AUTOMATA de CONFECTIONAT SPIRALE si CERCURI din Bare de OTEL este un Utilaj profesional de INDOIT FIER BETON cu viteza dubla de procesare, fiind prevazuta standard cu urmatoarele accesorii:
• Pereche de Role de Indoire, ambele actionate motorizat;
Pedala de picior pt controlul masinii de la distanta;
4 Roti pt deplasarea masinii in interiorul santierelor de constructii;
Butoane pt programarea operatiilor si actionarea rolelor de Indoire Fier Beton;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL