VALT Electric cu Rola Detasabila pt ROLUIRE TABLE 0,6mm grosime

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Valt Motorizat de Roluit Tabla

Cod produs: NIR-451

PRET: 2.050 € + TVA si Transport

Acest Valt de Roluit Table model ZW2000/0,6 este echipat cu un motor electric de 1,1 kW pt actionarea celor 3 role pt prelucrare a foilor metalice din otel cu grosimi de pana la 0,6 mm. Cu acest Utilaj Motorizat se pot rolui table 2ml sub forma curba si cilindrica cu diametru minim Ø100mm.

VALT-ul ELECTRIC este echipat cu role cu lungimea de 2.050 mm fiind ideal pt operatii de Fabricatie Accesorii Acoperis cum ar fi Burlane si Jgheaburi din TABLA cu grosimea maxima de pana la 0,6 mm. Datorita constructiei sale solide si a accesoriilor durabile de calitate ridicata cu care este prevazut poate fi utilizat o perioada indelungata de timp.

Acest ROLUITOR este echipat cu role realizate din otel de inalta calitate, una cu diametrul de 70 mm si 2 cu diametrul de 90 mm. Prin intermediul acestora se pot curba foi metalice sub forma cilindrica cu un diametru minim de 100 mm. Rola superioara este detasabila fiind prevazuta cu canelura frezata.

Actionarea rolelor de prelucrare a acestui Valt Motorizat este facila fiind realizata prin intermediul unui motor electric de 1,1 kW ce are o viteza de rotatie de 1.4000 rotatii/minut, viteza de prelucrare fiind ajustabila intre 0-60 rotatii/minut datorita unui inverter cu care este prevazut standard. Controlul valturilor se realizeaza prin intermediul unei pedale de picior care este prevazuta cu un buton pt oprirea de urgenta a masinii.

Caracteristici tehnice
Lungime role de Roluire Tabla 2.050 mm
Diametrul rolelor de Roluit 1*Ø70 mm, 2*Ø90 mm
Grosimea maxima Tabla Rm <400 MPa 0,6 mm
Diametrul minim de Roluire a Tablei Ø100 mm
Puterea motorului 1,1 kW
Viteza motorului 1.400 rot./min.
Viteza de prelucrare ajustabila prin inverter intre 0 - 60 rot./min.
Greutate 480 Kg.

Acest VALT ELECTRIC pt ROLUIREA Foilor Metalice de TABLA este echipat cu:
3 VALTURI de prelucrare din OTEL: 1 cu diametrul 70mm si 2 cu diametrul 90mm;
Rola superioara detasabila cu canelura frezata;
Motor de actionare de 1,1 kW, 1.400 rotatii/minut;
Pedala de picior pt actionarea rolelor cu buton pt oprirea de urgenta;
Viteza de prelucrare ajustabila prin inverter intre 0 - 60 rotatii/minut;
Unitate de angrenaj melcat;
Viraje stanga - dreapta a rolelor;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL