MASINA de ROLUIT TABLA 1,3ml cu grosimea maxima 1,5mm RBM 1300M

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Valt Motorizat de Roluit Tabla

Cod produs: NIR-454

PRET: 2.399 € + TVA si Transport

Acest Valt Motorizat pt Roluit Tabla model RBM 1300M este prevazut cu role din otel actionate de un motor electric de 0,75 kW prin intermediul unei pedale de picior. Valt-ul de Virolat poate prelucra foi metalice cu grosimea maxima de 1,5 mm pe o latime de pana la 1,3 metri.

VALT-ul MECANIZAT pt ROLUIT TABLA este conceput pt realizarea operatiilor de VIROLARE Foi Metalice fiind recomandat pt utilizatorii profesionisti din atelierele de prelucrari metalice. Cu acest Valt Motorizat se pot prelucra Table cu lungimi de maxim 1,3 metri si grosimea de pana la 1,5 mm.

Actionarea acestui Valt Roluitor se realizeaza cu usurinta prin intermediul pedalei de picior care este prevazuta cu intrerupator pt oprirea de urgenta. Constructia acestui utilaj este robusta si asigura utilizarea fara vibratii si torsiune in timpul realizarii operatiilor de Roluire, elementele de control fiind pozitionate ergonomic pe panoul de comanda.

Este prevazut cu ROLE confectionate din otel de inalta calitate ce asigura precizia prelucrarii, fiind rezistente la torsiune, evacuarea piesei roluite realizandu-se prin intermediul rolei superioare detasabile. Rola inferioara si cea posterioara sunt prevazute cu caneluri pt roluirea sarmei iar rola spate ajustabila individual permite realizarea de ROLUIRI CONICE. De asemenea, cu acest Valt se pot realiza operatii de roluire asimetrica.

Caracteristici tehnice
Lungime role de Roluire Tabla 1.300 mm
Diametrul rolelor de Roluit Ø75 mm
Grosimea maxima Tabla 1,5 mm
Viteza de Roluire 8,6 cm/sec.
Viteza motorului (min-1) 22
Putere cedata a motorului S1 100% 0,75 kW (1 CP)
Putere absorbita de motor S6 40% 1,1 kW (1,5 CP)
Tensiunea de alimentare 400V
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 1.800*650*1.100 mm
Greutate neta 280 Kg.
Greutate bruta 340 Kg.

Acest VALT MOTORIZAT de ROLUIT TABLE este echipat standard cu:
Intrerupator pt oprirea de urgenta accesibil din orice parte a utilajului;
Pedala de actionare;
Motor de 0,75 kW;
3 VALTURI din Otel cu diametrul de 75 mm;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL