VALT MOTORIZAT ESR-1300/1,5E de ROLUIT Table 1,5mm grosime pe 1,3ml

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Valt Motorizat de Roluit Tabla

Cod produs: NIR-453

PRET: 2.289 € + TVA si Transport

Valt-ul Motorizat pt Roluit Table model ESR-1300/1,5E este echipat cu 3 Role cu diametrul 75mm ce sunt actionate electric de un motor de 1,5 kW fiind ideal pt Virolare foi metalice pt accesorii tinichigerie cu grosimea maxima de 1,5 mm, asigurand o latime de prelucrare pana la 1,3 metri.

Acest VALT MOTORIZAT este echipat cu 3 role din otel inoxidabil cu diametrul de 75 mm ce sunt actionate prin intermediul unui motor electric de 1,5 kW, actionarea acestora realizandu-se cu usurinta prin intermediul unei pedale alimentate cu 24V. Este ideal pt prelucrari de inalta calitate in ateliere de Tinichigerie a accesoriilor pt acoperisuri precum Burlane, Jgheaburi, Cosuri de Fum, Tevi, Rulouri precum si alte aplicatii domestice.

Utilaj-ul de Roluit Table cu actionare electrica poate prelucra Table cu grosimea maxima de 1,5 mm si latimea de 1,3 metri pt fabricarea a diferite accesorii de Tinichigerie, Tubulaturi Industriale sau Tigla Metalica. Valt-ul este prevazut cu un sistem de prindere a materialului de prelucrat care asigura manipularea usoara si confortabila in realizarea operatiilor de ROLUIRE TABLA.

Este un VALT MOTORIZAT ce asigura o productivitate ridicata si o eficienta sporita in prelucrarea tablelor, fiind caracterizat printr-o manevrare usoara datorita manetelor cu actionare dubla pe cele 3 valturi pt indoirea otelului inoxidabil. Vine insotit de declaratie de conformitate dupa normele CE si manual cu instructiuni de utilizare TOD in limba poloneza.

Caracteristici tehnice
Latimea maxima de lucru 1.300 mm
Grosime maxima material tabla 1,5 mm
Diametru valturi pline 75 mm
Puterea motorului 1,5 kW
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 1.900*550*1.100 mm
Greutate 250 Kg.


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL