VALT MOTORIZAT cu 3 Role Ø60mm pt ROLUIRE TABLE PBR 1020/60

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Valt Motorizat de Roluit Tabla

Cod produs: NIR-452

PRET: 2.269 € + TVA si Transport

Valt-ul Motorizat model PBR1020/60 este prevazut cu 3 role din otel cu diametrul Ø60mm actionate de un motor trifazat de 0,75 kW cu care se pot prelucra foi metalice sub forme curbe si cilindrice. Cu acest utilaj se pot Rolui Table cu grosimea de pana la 1,2 mm pe lungimea de 1m.

Acest VALT ROLUITOR este un utilaj profesional ideal pt atelierele de prelucrari metalice de dimensiuni medii, cu ajutorul acestuia putandu-se Indoit Table sub forme curbe si cilindrice pt productia de Burlane, Jgheaburi, Conducte, Cosuri de Fum, Rulouri precum si alte accesorii de Tinichigerie, Tubulaturi Industriale sau pt Tigla Metalica.

Este prevazut cu VALTURI cu diametrul de 60 mm ce asigura o latime maxima de prelucrare de 1.020mm care pot prelucra foi metalice de Tabla din otel moale cu grosimea de pana la 1,2 mm. Rolele de Indoire cu alunecare din partea superioara sunt prevazute cu caneluri de 8mm, 10mm si 14mm pt realizarea operatiilor de Virolare Sarme.

Realizarea operatiilor de Roluire Table se realizeaza prin strangerea materialului de prelucrat intre 2 role iar prin contactul cu cea de-a treia rola de formare din spate se realizeaza curbura materialului in forma cilindrica.

Cu acest Valt Motorizat se pot realiza cilindri din Table cu diametrul de pana la 1,5 ori mai mare decat diametrul rolei superioare. Rezultatele obtinute cu acest utilaj pot varia in functie de grosimea si latimea tablei, rezistenta la tractiune si nivelul de expertiza.

Constructia acestui VALT pt ROLUIT TABLE este compusa dintr-un cadru realizat din fonta si otel ce asigura stabilitate in timpul prelucrarii, motorul trifazat de 0,75 kW asigurand o viteza de Roluire de 5 metri/minut, garantand o productivitate ridicata.

Caracteristici tehnice
Lungime role de Roluire Tabla 1.020 mm
Diametrul rolelor de Roluit Ø60 mm
Grosimea maxima Tabla 1,2 mm
Tip role cu alunecare din partea superioara
Caneluri role de Roluire Tabla (3) 8 mm, 10 mm, 14 mm
Viteza de Roluire (aproximativa) 5 metri pe minut
Cadru realizat din otel si fonta pt capatul cadrului
Puterea motorului 0,75 kW
Tensiunea de alimentare 415V
Tip alimentare trifazata
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 1.500*1.000*1.150 mm
Dimensiuni de ambalare (L*l*h) 1.740*600*1.260 mm
Greutate aproximativa 325 Kg.

Valt-ul Motorizat pt Roluire foi metalice de Tabla este echipat standard cu:
3 Role de prelucrare din otel cu diametrul de 60mm si alunecare din partea superioara;
Caneluri de 8mm, 10mm si 14mm pt Roluire Sarme;
Valturi de Roluire cu ajustare rapida;
Motor trifazat de 0,75 kW;
Cadru realizat din otel si fonta pt capatul cadrului;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL