APARAT Portabil pt SUDURA TIG si MMA cu Functia PULSE PISA 200AC/DC

Abkant Hidraulic

Ctg. Aparat de Sudura

Cod produs: AS-PISA200

PRET: 1.299 € + TVA si Transport

Acest APARAT de SUDURA model PISA 200AC/DC este un Dispozitiv PORTABIL ce permite SUDURA TIG si MMA fiind echipat cu functia PULSE si AC / DC. Are o structura compacta care permite sudura la fata locului si dispune de afisaj digital si posturi presetate curente.

APARAT-ul de SUDURA PISA 200AC/DC este prevazut cu o pedala de picior (optional FT-1) care permite controlul aparatului in timpul realizarii operatiei de sudura si cu functia AC/DC pentru sudura TIG / WIG adecvata pentru otel moale, inox si aluminiu. De asemenea, este prevazut cu functia de control 2T / 4T si cu protectie la suprasarcina.

Se caracterizeaza printr-o operare usoara fiind potrivit pentru orice tip de operatii de sudare a metalelor. Dispune de un display digital ce afiseaza tensiunea si curentul de sudura, acesta permitand controlul complet al aparatului in timpul utilizarii, tensiunea de sudura si viteza sarmei putand fi ajustate in functie de necesitati datorita functiei de reglare.

Caracteristici tehnice
Tensiune de alimentare 1*230 V / 50 Hz
Capacitate putere de intrare 6 kW
Panta in jos 0 - 10 s
Clema de impamantare 300 A
Ciclu de lucru 60 %
Tensiune fara sarcina de lucru 2 m
Tensiune clema suport pentru electrod 300 A
Tensiune gama de curent la sudare 5 - 200 A
Lungime cablu de sudare 3 m
Timp de curgere gaz inainte 0 - 10 s
Timp de curgere gaz dupa 1,25 s
Dimensiuni de ambalare (L*l*h) 640*390*530 mm
Greutate neta masina 27 Kg
Greutate ambalaj cu accesorii 34 Kg
Informatii suplimentare

Continutul pachetului aparatului de sudura TIG-MMA
Aparatul de sudura TIG-MMA PISA 200AC/DC;
• Echipament pentru sudura la fata locului;
Dispozitiv de reducere a presiunii;
• Cutie cu piese de schimb cu electrozi wolfram;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL