APARAT Portabil pt SUDURA cu ARC Electric MMA Varan ARC-140 Inverter

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Aparat de Sudura

Cod produs: AS-ARC140

PRET: 240 € + TVA si Transport

Acest Aparat de Sudura model Varan ARC-140 Invertor permite sudura cu electrod invelit MMA in cel mai usor si confortabil mod. Aceasta masina de sudat necesita o tensiune de alimentare de 220V A.C. fiind ideala pentru sudura de intretinere, incalzire cat si pentru constructia de boilere.

Domeniul de utilizare al acestui APARAT SUDURA este sudura de intretinere curenta si de depanaj rapid pe santier. De fapt, datorita volumului mic si greutatii sale reduse de 6 kg. pentru un post de sudura semiautomatic acest aparat de sudura este portabil si usor de manevrat.

Este un dispozitiv profesional robust ce ofera un nivel superior de sudura, utilizarea echipamentului si toate accesoriile din dotare raspunzand tuturor asteptarilor. Punerea in functiune este extrem de simpla, bransati aparatul la priza de 220 Volti, monofazata, ajustati parametrii de sudura cu ajutorul tabloului de reglaj si sudati. Asta-i tot!

Caracteristici tehnice
Tensiune de alimentare electrica 220 V A.C. / 50 - 60 Hz
Factor de putere (cos) 0,93
Putere de incarcare in gol 65W
Ciclu de utilizare 60%
Protectie IP21
Diametrul tijelor de sudura 1,6 - 3,2 mm
Capacitate nominala a puterii de intrare 4,5
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 335*153*301 mm
Greutate neta masina 6 Kg
Informatii suplimentare

Continutul pachetului aparatului de SUDURA MMMA Varan ARC-140 Inverter:
Aparatul de sudura Varan ARC-140 Inverter;
• 2 conectori rapizi;

Tija de sudura si clema de masa nu sunt incluse in pachetul standard!


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL