BOBINA 1kg de SARMA Umpluta Ø0,9mm pt SUDURA MIG / MAG VAR-E71T-11

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Consumabile pentru Aparate de SUDAT si TAIAT

Cod produs: AS-VAR-E71T-11

PRET: 18 € + TVA si Transport

Sarma Umpluta model VAR-E71T-11 are Ø0,9mm si este un consumabil esential pt Aparate de Sudura MIG / MAG in realizarea sudurii otelului si aliajelor usoare si medii cu arc electric cu electrod metalic din sarma umpluta (sudura MAG fara gaz inert).

Aceasta Bobina de Sarma Umpluta de 0,9 mm diametru este un consumabil esential in realizarea operatiilor de Sudura MIG / MAG. Sarma umpluta este rulata pe o Bobina Suport din Plastic de 100 mm cu auto-protectie si are greutatea de 1 Kg.

Cu aceasta Sarma Umpluta de calitate ridicata nu aveti nevoie de gaz inert pentru realizarea sudurii MIG / MAG, acesta producandu-se in timpul realizarii procesului de sudura.

Caracteristici tehnice
Greutate Bobina 1 Kg
Diametru Sarma Umpluta pt Sudura MIG / MAG 0,9 mm
Diametrul rolei 10 cm
Bobinaj plat K100
Diametru interior rola 16,5 mm
Pozitii de sudare: PA, PB, PF, PG, PC, PE, DIN EN ISO 69476
Standard GB E501T-GS DIN EN 758: T383V1 H10


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL