CLEMA de Suport ELECTROD 200A pt APARATE de SUDURA VAR-PE200

Abkant Hidraulic

Ctg. Accesorii pentru Aparate de SUDURA si DECUPARE

Cod produs: AS-VARPE200

PRET: 45 € + TVA si Transport

Clema de Suport Electrod model VAR-PE200 este un Cleste de Prindere a Electrozilor destinat Aparatelor de Sudura pentru Electrozi de 200 A. Continutul pachetului include pe langa cleste si 3 m de cablu de 16mm² care permite sudura pe o raza mai mare.

Acest CLESTE pentru ELECTROZI de 200A are un conector cu diametrul de 8,85 mm si o lungime totala de 85 mm, iar lungimea conectorului la cuplare este de 11 mm. Clestele de Suport pentru Electrozi 200 A are o lungime de 215 mm si este potrivit pentru majoritatea aparatelor de sudura.

Caracteristici tehnice
Intensitate Curent Suport Electrod 200 A
Diametrul conectorului 8,85 mm
Lungimea conectorului de cuplare 11 mm
Lungimea totala a conectorului 85 mm
Lungimea totala a clestelui 215 mm
Lungime totala 320 cm
Sectiune 16mm²
Greutate 1 kg.


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2024  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL