APARAT de DECUPAT Table cu PLASMA Varan CUT-100, 380V + Manometru

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Aparat de Sudura

Cod produs: AS-CUT100

PRET: 1.425 € + TVA si Transport

Acest APARAT de TAIAT Table cu PLASMA model Varan CUT-100 Inverter este un dispozitiv portabil ce functioneaza cu aer comprimat. Este un dispozitiv compact si precis ce asigura o taiere de 1 mm latime, tehnologia inverter asigurand calitatea ridicata pt taierea metalelor.

Acest Dispozitiv de TAIAT Metale cu PLASMA este un aparat portabil de tip profesional cu tensiune de curent reglabila si continua cuprinsa intre 20 - 100 Amperi. Utilizarea plasmei electrice se realizeaza prin alimentarea de la o priza de 380 V si prin aer comprimat.

Tehnologia Inverter cu care este prevazuta aceasta Plasma Taiere Metale garanteaza o calitate ridicata pentru taierea metalelor precum otel, otel inoxidabil, fonta, aluminiu si cupru cu grosime de la 1 la 40 mm. De asemenea, acest taietor cu plasma este prevazut cu un sistem de pilot ARC care asigura formarea unui arc electric fara a fi nevoie sa atinga piesa de prelucrat.

Varan CUT-100 este un aparat de taiat compact, usor si precis ideal pentru lucrari de intretinere si in special pentru caroseria automobilelor.

Caracteristici tehnice
Grosime de taiere otel si otel inoxidabil, fonta, aluminiu si cupru 1 - 40 mm
Tensiunea de alimentare 380 V
Gama de curent pentru taiere reglabila si continua 20 ~ 100 A
Grosimea maxima a cupei 40 mm
Intrare curent 23,1 A
Curent de iesire nominal 60 A
Tensiunea de incarcare 268
Tensiunea de iesire 120 V
Categorie izolatie clasa B
Protectie IP21
Frecventa 50 Hz
Pierdere de sarcina 80 V
Factor de putere 0,93
Eficienta 85%
Ciclu de putere 60%
Presiunea recomandata pt utilizarea compresorului 4,5 - 5,5 Kgs/cm2
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 560*370*350 mm
Dimensiuni de ambalare (L*l*h) 670*360*530 mm
Greutate totala cu accesorii 36 Kg.
Informatii suplimentare

Continutul pachetului aparatului de taiat cu plasma: 
Plasma de taiere Varan CUT-100;
• O torta de TAIERE P-80 + 4 metri de cablu;
Cleste de masa + cablu de 3 metri;
Furtun regulator / indicator de presiune si gaz;

Ce este decuparea cu plasma?
Asemanatoare cu Sudura TIG (cu Arc Electric care loveste intre un electrod reflactar si piesa de prelucrat) prin aparitia tortei, DECUPAREA cu PLASMA difera prin amestecurile gazoase utilizate. Jetul plasmei este generat de arcul electric care se stabileste intre un electrod interior pentru pistolul / torta de taiere si piesa de prelucrat, amestecul de gaz ionizat la iesirea duzei formand plasma. Valoarea termica a jetului (circa 18.000°C) produce o fuziune aproape instantanee care se extinde pe toata grosimea de prelucrat.

Decuparea cu plasma este in principal utilizata de companiile din sectorul prelucrarii metalurgice, aceasta permitand taierea foilor de metal cu grosimi intre 0 - 70 mm cu o precizie de ±0,2 mm.

Pe o masina de taiere cu plasma temperatura este extrem de ridicata incat poate topi instantaneu metalul in timp ce gazul sub presiune actioneaza ca picaturile de metal topit. Utilizarea plasmei de taiere ar trebui sa fie obligatorie in special in spatiile ventilate sau in exterior datorita eliberarii de gaze toxice generate de temperaturile foarte ridicate de lucru. Unele sisteme de taiere cu plasma includ un aport de apa sub forma unui jet calibrat care izvoraste din torta ce permite sa raceasca metalul imediat dupa taierea acestuia cu plasma, evitandu-se de asemenea eliberarea acestor gaze toxice.


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2023  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL